Mit csinálnátok, ha lehetőségetek lenne megtekinteni a régebbi évekből férfi harcosokat élőben?Kihasználnátok a felmerülő helyzetet? Lenne olyan, akit nem érdekelne az egész?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 21:12
1/10 anonim válasza:
Wattt?
Mit használnék ki belőle? Kb azonnal levágna amint rápillantok.
Már a kérdést sem értem az a baj. Pedig be se vagyok bacva…
2/10 anonim válasza:
Kik azok a harcosok? Martalócok, katonák, hadvezérek vagy lovagok?
3/10 A kérdező kommentje:
A kérdés bárkiről szól. Mondjuk kinézetre: hatalmas bajusz, hosszú haj. Akár egy vezér is lehetne a leírás alapján. Van olyan, aki kíváncsi lenne most az ősökre?
2023. aug. 24. 21:25
5/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdés lényegét. Most ha azt mondom, hogy megnézném, akkor mi van? Nem értem, hogy mi motivált, hogy ezt megkérdezd.
6/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok az arányokra, hogy ki tekintene vissza a múltbeli személyekre?Most, ha azt kérdeztem volna, hogy az ősök kíváncsiak lennének a mi jelenünkre? Akkor az is érthető lett volna.
2023. aug. 24. 21:42
7/10 anonim válasza:
Be szoktak öltöuni olyan helyeken ahol bemutatók vannak.
Valami várban is. Talán az egri de nem biztos.
8/10 anonim válasza:
Hát ha Spartacus pl tényleg úgy nézne ki, mint a róla készült 2004-es filmben, akkor vele pl szívesen találkoznék 😉😄
10/10 anonim válasza:
Megnézném őket,hogyan harcolnak.Csak engem ne lássanak,nehogy aztán ellenség legyek valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!