Késztetést érzek, hogy itt a gyakorin felmerülő idióta kérdésekre úgy válaszoljak, ahogy azt megérdemlik?
Figyelt kérdés
Tehát pl. a keresőt nem használja, inkább ide ír ki, egyértelmű dolgokat kérdez valaki akinek nem kellene, stb...2020. szept. 4. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Tedd, megérdemlik.
Ne tedd, nincs értelme.
Türelem, majd elfogynak.
16 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én is érzek rá. De fejben tartom, hogy tudatlan, bena, de nem akar rosszat. És ez a fontos. Ha valami gyökér, agresszív és primitív ember, akkor megertem hogy helyre akarod tenni... És támogatnám is, a jó módszert. De általánosan nem.
Engem is hordtak már le csak azért, mert valamit nem tudtam magamtól, és ügyetlenke voltam.
Mehet az emberek kioktatasa, de mértékkel, emberi modon
Ennyit akarok mondani.
2/3 anonim válasza:
En erre mar rauntam, igy amint latok egy hulye/ertelmetlen/provokativ kerdest vagy valaszt, azonnal jelentem.
Igy lehet a csirajukat is kiirtani, mert egy ido utan raunnak, hogy allandoan torolve vannak, raadasul sokkal kevesebb energiat egy igenyel, mint egy valasz megirasa.
3/3 anonim válasza:
Ezért van a szűrő. Te csak kategóriában böngészel, nem beállított "kedvenc kulcsszavak" biztosan van, amihez jól értesz, a kedvenc témád, és szívesen írsz/válaszolsz még az egyszerű kérdésre is. Tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!