Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Késztetést érzek, hogy itt a...

Késztetést érzek, hogy itt a gyakorin felmerülő idióta kérdésekre úgy válaszoljak, ahogy azt megérdemlik?

Figyelt kérdés
Tehát pl. a keresőt nem használja, inkább ide ír ki, egyértelmű dolgokat kérdez valaki akinek nem kellene, stb...
2020. szept. 4. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Tedd, megérdemlik.
Ne tedd, nincs értelme.
Türelem, majd elfogynak.
16 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
96%

Én is érzek rá. De fejben tartom, hogy tudatlan, bena, de nem akar rosszat. És ez a fontos. Ha valami gyökér, agresszív és primitív ember, akkor megertem hogy helyre akarod tenni... És támogatnám is, a jó módszert. De általánosan nem.

Engem is hordtak már le csak azért, mert valamit nem tudtam magamtól, és ügyetlenke voltam.

Mehet az emberek kioktatasa, de mértékkel, emberi modon

Ennyit akarok mondani.

2020. szept. 4. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

En erre mar rauntam, igy amint latok egy hulye/ertelmetlen/provokativ kerdest vagy valaszt, azonnal jelentem.

Igy lehet a csirajukat is kiirtani, mert egy ido utan raunnak, hogy allandoan torolve vannak, raadasul sokkal kevesebb energiat egy igenyel, mint egy valasz megirasa.

2020. szept. 4. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Ezért van a szűrő. Te csak kategóriában böngészel, nem beállított "kedvenc kulcsszavak" biztosan van, amihez jól értesz, a kedvenc témád, és szívesen írsz/válaszolsz még az egyszerű kérdésre is. Tévedek?
2020. szept. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!