Milyen biztosítást érdemes itthon kötni amely kiterjed a covidra is, és állja az esetleges felmerülő karantént is?
Figyelt kérdés
Sok országba be sem engednek ha nem megfelelő a biztosításom.2020. aug. 28. 18:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem járványra egyetlen biztositó sem köt biztosítást. Sőt, egyéb biztositásoknal is az ilyen jellegű járványt hajlamosak kizárni és vis maiornak minősíteni
2/5 anonim válasza:
Senki nem kot biztositast. Sot most hogy mindegyik orzsga I. kategorias lett semmilyen biztositast nem lehet kotni sehova, jelenleg az utasbiztositas megszunt
3/5 anonim válasza:
Én kötöttem ilyet. De eléggé lekorlátozzák, hogy karantén esetén mit áll. Az itthoni két hetet nem.
5/5 anonim válasza:
Létezik ilyen biztosítás (a karanténra nem).sok mindent fedez,ha kiderül,hogy virusod van.
Ha érdekel írj,összekötlek az emberemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!