Miért szeretjük a szép lányokat még akkor is ha bunkók,flegmák,lekelezőek?Miért kellenek nekünk?
Figyelt kérdés
Nekem egy olyan lány tetszik aki egy kicsit beképzelt,hisztis,nehéz eset.De akkor miért kell nekem mégis?30/Fjan. 16. 19:31
1/12 anonim válasza:
Mert egy ösztönlény vagy, mint a többi férfi.
2/12 A kérdező kommentje:
De nemcsak arról van szó hogy lefektetném hanem szerelmes is vagyok abba a beképzelt lànyba.
jan. 16. 19:37
4/12 anonim válasza:
A legtöbb férfi maximum egyéjszakásra vinne egy ilyen nőt, hódításként. De hogy szeresse, komolyabb kapcsolatot akarjon vele? Isten ments!
Nem vagy csak simán túl kanos, és egyszerűen nincs más, jobb alternatíva a környezetedben?
5/12 anonim válasza:
nekem nem kellenek a bunkó ribantszok nem tudom miről beszélsz
6/12 anonim válasza:
"Fasz feláll, ész megáll"
ez mekkora komment volt öcsém! ja mégse
7/12 anonim válasza:
Hát mert szépek. Ha bunkók is vagy lealáznak de addig is legalább van valamiféle interakció (vagyis foglalkoznak velünk). Amúgy sokan titokban szeretik is ezt és ilyenekről fantáziálnak :)
8/12 anonim válasza:
#6:
Nincs humorérzéked, öcsém? Az már a te bajod. xD
9/12 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a felgma csajok, nem is értem, hogy jön ez be valakinek.
10/12 anonim válasza:
Összeköltözés után x idővel is ez lenne a véleményed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!