Miért olyan nehéz igaz társat találni, aki hiteles és őszinte?Komoly nő vagyok, szép, önálló, őszinte és humoros,mégse kellek senkinek hosszú távon. Nem rajtam múlnak a kapcsolatok, mert én őszintén szeretek, törődok. Egyszerűen elhagynak,nem kellek.
Az emberek - nemtől függetlenül - az így vagy úgy, de ellenszenves jelenségektől igyekeznek távol tartani magukat. Az az öt-hat dolog, amivel önmagadat jellemezted, egyértelműen rokonszenves emberi jellegzetességek.
Kívülállóként rosszindulat nélkül azt mondanám, hogy vagy rosszul ismered magad, vagy nem mondtál el bizonyos dolgokat magadról. Vagy mindenki hülye.
,,Nem rajtam múlnak a kapcsolatok"
Hát nem akarlak elszomorítani de ha ugyanaz újra és újra megtörténik, akkor pedig bizony te vagy a közös pont ami összeköti mindet.
Vagy az ízlésedben van a hiba azaz olyan férfiakat akarsz akik személyiségükből adódóan nagy eséllyel el fognak hagyni vagy pedig te csinálsz valamit amivel elüldözöd őket.
Neked kell átgondolnod a kapcsolataid és meg kell nézned hogy mi mit és miért követett. Az mindig rossz jel ha másokban keresed folyamatosan a hibát.
Ööö, csak én érzem egy kissé nagyképűnek ezt az önjellemzést?
Nem lehet, Kérdező, hogy túl magasra teszed a mércét?
Azért mert gondolom elvárásaid az egekben!
Persze csak a partnerrel szembeni elvárásaid teljesíthetetlenek, a magaddal szembeni elvárásaid meg a mélyponton. De neked fullos, gazdag, magas státuszú pasi JÁR! Te meg úgy nézel ki, mint egy teleszart zokni. Mint ahogy az általában lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!