Hogyan tudnék szakítani? A barátnőm nem becsül meg, nem akar hosszú évek óta a feleségem lenni, nem akar gyereket tőlem, folyton én vagyok a rossz... Hogy tudnék végre elszakadni tőle?
Én nagyon szeretem és ezért nagyon nehéz. Már volt olyan, hogy azt mondtam, kész, nem bírom tovább és elmegyek, de aztán 1 hét után ír és próbál kiengesztelni - eddig sikerrel.
De tényleg annyira odaadó vagyok, szerető, törődő, segítő, megértő, évről évre sikeresebb ember vagyok, hogy tényleg úgy érzem, hogy nem érdemlem meg ezt a bánásmódot.
De nem tudom egyszerűen elhagyni a szeretetem miatt. Valami drasztikusnak kellene történnie, hogy megtörténhesen végre. De nem akarok hűtlen sem lenni, mert akkor bemocskolom magamat erkölcsileg. Azt sem akarom, hogy pl szakítok vele és utána, még aznap elmegyek ismerkedni, mert nem akarok más lányokat pótléknak használni.
Kezdek megőrülni. Van esetleg valakinek valami tapasztalata, tanácsa?
…
Te tényleg ekkora pacsker vagy? Kb szó szerint kijelenti, hogy nem vagy fontos meg nem is kellesz neki és te még így sem tudtad kidobni?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!