Magányosok! Mit terveztek a hosszú hétvégére?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 20:30
3/24 anonim válasza:
Péntektől vasárnapig iszok, meg dobok pár labdát
5/24 anonim válasza:
Pihenek, takarítok itthon. Esetleg ha jó idő lesz, kifekszem napozni kicsit.
6/24 anonim válasza:
Éppen azon vagyok, hogy jó alaposan berúgjak, aztán ha ez sikerül, vasárnap estig szinten tartom, majd a hétfőt rászánom a kijózanodásra.
7/24 anonim válasza:
Hivatalos vagyok egy esküvőre a nyáron, úgyhogy arra mentem el ruhát vásárolni magamnak. Holnap este grillezgetek itthon egy pohár bor társaságában, vasárnap az unokatestvérem névnapjára megyek, hétfőn pedig valószínűleg pihenek, megtervezem a jövő hetemet, ilyesmi.
Attól mert valaki magányos és szingli még telhetnek aktívan a napjai ;)
8/24 anonim válasza:
Most azokat kérdezed akik egyedül élnek vagy aki tényleg magányos? Mindenesetre nekem a program: konditerem, elmegyek enni, kardió, nyújtás, gyógytorna, elmegyek ismerősökkel társasozni. Animét nézek. Ha lesz kedvem pakolok.
9/24 anonim válasza:
Diablo immortál közben azon fogok gondolkodni hol b..ztam el ennyire az életemet...egyébként találkoztam haverokkal de inkább haza jöttem a p..ba.
10/24 anonim válasza:
Én itt fogom a ti hülyeségeiteket olvasgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!