Magányosok! Mit terveztek a hosszú hétvégére?
Én nem vagyok egyedülálló, de családdal sem csinálunk semmikülönösebb dolgot. Pihenés, PS vagy számítógép, telefon nyomkodás, olvasás, filmnézés.
Takarítást hétköznap megoldom, hiszen home office-ban dolgozom (már a covid előtt is itthon melóztam). Nejem kisvállalkozó, egész héten alig látom. Kamasz csemetéink épp a "bezárkózom" korszakukat élik, őket is alig látni. Hétvégén főleg pihennek, hiszen hétköznap nagyon aktívak, kimerülnek hétvégére. Ráadásul, még az évvégi felmérőkre is tanulni kell. Most pl. nem láttam őket 4-5 órája, el vannak vonulva a szobájukba, ahogy én is, ahogy nejem is.
Természetesen, nem mindig így telnek a hétvégék, ám így a tanév vége előtt már nem csinálunk programot.
Tagadhatatlan, a Pünkösd az egy kakukktojás ünnep. Azt sem tudja a legtöbb ember, mi ez, mit kellene tenni ilyenkor. De manapság már a Húsvétból sem csinálnak nagy dolgot az emberek. Hosszúhétvége és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!