Annyi mindent nem csináltam még,annyi helyen nem jártam még,van még esélyem a hosszú,nyugodt életre?
Figyelt kérdés
Most a napjaim félelemben telnek,az egészségtelen életmódom miatt fennáll a stroke veszélye is,alvászavarom már most is van,és úgy érzem nem kapok rendesen levegőt,főleg fekvő helyzetben.Lehetek még egészséges?El tudom még érni a céljaimat?2022. jan. 23. 22:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ha vissza tudnék menni az időben sokmindent másként csinálnék.Lehet már családom is lenne,fiatalos izmos jó pasi lennék.
2022. jan. 23. 22:54
2/6 anonim válasza:
Válts életmódot,aztán utazgathatsz,nőzhetsz.
3/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 28 éves vagy vagy 82.
4/6 A kérdező kommentje:
38 vagyok.
2022. jan. 24. 00:09
5/6 anonim válasza:
Ha van rá pénzed keress fel egy szakembert ( edzőt erre). Segít helyretenni az étkezésed és biztosan tud majd segíteni benne, hogyan kezdj bele!
6/6 anonim válasza:
Sosem késő változtatni! 38 évesen még bőven van időd, hogy életmódot válts és felhagyj az egészségtelen táplálkozással, elkezdj sportolni. Nagyon sok problémádat megoldaná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!