Hogyan tudnék szakítani? A barátnőm nem becsül meg, nem akar hosszú évek óta a feleségem lenni, nem akar gyereket tőlem, folyton én vagyok a rossz... Hogy tudnék végre elszakadni tőle?
Én nagyon szeretem és ezért nagyon nehéz. Már volt olyan, hogy azt mondtam, kész, nem bírom tovább és elmegyek, de aztán 1 hét után ír és próbál kiengesztelni - eddig sikerrel.
De tényleg annyira odaadó vagyok, szerető, törődő, segítő, megértő, évről évre sikeresebb ember vagyok, hogy tényleg úgy érzem, hogy nem érdemlem meg ezt a bánásmódot.
De nem tudom egyszerűen elhagyni a szeretetem miatt. Valami drasztikusnak kellene történnie, hogy megtörténhesen végre. De nem akarok hűtlen sem lenni, mert akkor bemocskolom magamat erkölcsileg. Azt sem akarom, hogy pl szakítok vele és utána, még aznap elmegyek ismerkedni, mert nem akarok más lányokat pótléknak használni.
Kezdek megőrülni. Van esetleg valakinek valami tapasztalata, tanácsa?
Kérdező, így szól a kérdésed:
"Hogy tudnék végre elszakadni tőle?" /szó szerint idézve tőled/
Kaptál kb. 1000 választ, hogy mit csinálj.
Erre annyit reagálsz, hogy nem értünk meg téged, mert benned csak szeretet van.
Nekem kezd gyanús lenni, hogy itt a sztoriban lehet, hogy nem is a csajban kell a bibit keresni...
De egyébként segítek, ha valóban olyan, amilyennek leírod, akkor tuti, hogy fűvel-fával megcsal. Az ilyen csajok (és férfiak, mert ez nem nemtől függ) igazából birtokolni akarnak és az ilyen gyenge jellemeket maguk alá gyűrik, amilyen te vagy. A hátad mögött élik a maguk világát (dugnak mindenkivel), tőled meg elvárják, hogy tegyél a kedvükre, és ha el akarod hagyni, akkor persze átmennek könyörgésbe.
Ahogy a többiek írták, ha tököt növesztenél, rájönnél, hogy ez nem kapcsolat. Nem az a kérdés, hogyan kéne elhagynod, hanem az, hogy eddig miért nem tetted meg?
Ja persze, már megtetted, de visszakönyörögte magát. Erre csak az a válaszom, növessz tököt. Az elhagyás legyen elhagyás, de ezt is írták fentebb.
Kérdező:
Önmagadat félted és sajnálod.
Itt van leírva, hogy "miért nem mersz lépni", nem a párod hanem sajátmagad miatt:
"Azt sem akarom, hogy pl szakítok vele és utána, még aznap elmegyek ismerkedni, mert nem akarok más lányokat pótléknak használni."
Ez szerinted egészséges hozzáállás?
Mitől félsz igazából, az elhagyatástól, a magánytól, társnélküliségtől?
Lehet egy érzelemmentes izé.... Csak addig akar veled lenni, míg nem talál jobbat.
Én a helyedben határozottabb lennék. Biztos lenne aki megbecsülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!