Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csak azok írnak hívnak,...

Miért csak azok írnak hívnak, akik nem kellenek?

Figyelt kérdés

"Tisztítást" végeztem. Senkivel nem tartok kapcsolatokat aki már megbántott, vagy átvert, vagy csalódtam benne, vagy lehullott az álarca, kimutatta a foga fehérjèt, stb.

Így jelenleg nem maradt senkim. Új kapcsolatokat építgetnék ki, de az újakban is csalódom, így lassan döcögősen és nehezen megy.

Akiben meg ha nem is csalódom, valahol mégsem szimpatikus pl nagy korkülönbség miatt. Vagy mert egy gyerekes szülő pl és nem az én világom.

Így alig vannak, szinte nincsenek még kapcsolataim. Néha nem is keresem már, mert a rágörcsölésből akaszkodásbol se lenne semmi.

Hanem várom mit hoz az élet.

És ha rám is írnak, mindig csak olyanok, akik gyökerek.

Pl korábban udvarolt vki de úgy, hogy "kinyalhatlak?" meg ilyenekkel. Normál randira nem hívott soha, csak mellémcsapódott ha pl vásároltam, vagy mentem valahova. Végig szemét volt, fel akart hozzám jönni, de lekoptattam. Erre most 1 év mulva megint rám irt, hogy gyereket csinált valakinek mert kimegy külföldre es legyen itthon vkije aki nem lép le. És mesél beszél a kinti melóról, ha akarok néz nekem albit kint(tudja hogy mindig mennék külföldre csak nem tudok). Kérdeztem is, hogy miert ir nekem, mikor tudtommal utáljuk egymást. Erre írta hogy ezt ő nem tudta, ő engem nem utál, de akkor én őt igen ha már ezt írom.(hát persze. Talán szeretnem kéne?)

És ha lapozok is megint semmi. Nincsenek kontaktok az életemben. De ha lesznek mindig ilyenek találnak be. Akár nőket is nézve! Olyan korábbi bnők akik az akkori barátommal kikezdtek, ezért én ignoráltam őket. Ezek is képesek évek múlva is rámírogatni, mi van már velem eltűntem, menjek át hozzájuk.

De olyan is volt már hogy senki nem köszöntött fel, csak a család. És egyetlen embernek jutottam csak eszébe. Az egyik exemnek csak. Akivel szintén nem véletlen van vége.

Hogy lehet hogy a rossz emberek tapadnak?

2024. márc. 30. 05:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Elolvasnád miért gondolok vkit gyökérnek? A pasi pl ramtapad kisérget mindenhova de randizni egyszer se hív meg de gel akar hozzám jönni és megkérdezi kinyalhat e. Számkmra evidens, hogy lekoptatok ilyeneket. És magamon kéne elgondolkoznom? Mert bele kéne ilyenekbe mennem?

Kérdeztem is akit felcsinált azzal is ilyen gyökér volt? Azt valaszolta hogy neki a randi séta. Nem hivta el sehova semerre. Semmit nem adott bele ugyanugy. (Hát vannak nők akiket ez nem zavar, hogy nem nézik semmibe. Áldásom rájuk.)

28 vagyok. De a külvilág korosztályfüggetlen!

2024. márc. 30. 07:21
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Sokféle gondolkodás van. Aki másokat gyökérnek gondol az másképp gondolkodik, mint mondjuk én, aki nem gondol másokat gyökérnek. Ezért nem is kell leradiroznom az ismerőseimet.
2024. márc. 30. 07:34
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Nincs azzal baj, amit csináltál. Viszont lehet, hogy szelektív a figyelmed , mint például a hány éves vagy kérdésnél.. szerinted az nem fontos, márpedig, de sokmindent megmagyaráz. Valószínűleg a normális embereket sem veszed észre, mert "nem fontosak", unalmasak. Nem direkt, de az agyad figyelmen kívül hagyja, szelektelja, ami "nem fontos"neki. Meg ugye sok nőnek ilyenkor már gyereke van. Ők leginkább a családjukkal vannak, mint a legtöbb pasinak is. Szóval jóval leszűkül a kör a normális elérhető emberek körében.
2024. márc. 30. 07:41
 14/28 A kérdező kommentje:

Te barátkoznál olyan lányokkal akik kikezdenek a pasiddal?

Birom azt, amikor nem dobok ki vkit, aki szemét, akkor azért hord el a gyk, ha meg kidobok akkor meg azért.

Nekem ezek nem barátok akik átvernek, aljasak, megbántanak.

Eleget éltem toxic emberekkel a hátamon.

A kérdés az hogy de miért ezek tapadnak?

Van aki kibeszél állandóan pletykákat gyárt rólam és hazudik, és ez akar minden héten elhívni engem valahova.

Van aki a munkahelyen a hátam mögött fúr, de velem akar kávézgatni meg szintén munkán kívül is találkozni.

Van a fenti a "kinyalhatlak" pasi, állandóan írogat megint hogy menjek ki, mindent a kell elintéz nekem, most kitalátma kéne egy kocsi, már küldi is mik vannak.

És igy tovább.

Nem fèr a fejembe hogy olyan emberek akik a " hátamba állítják a kést", minek tapadnak rám?

Alapból én sem gondolok senkit gyökérnek, csak miután átvert, vagy átver, aljaskodik. De ott áll miután kimutatták a foguk feherjét, lehullanak az álarcok hogy milyenek is ők.

2024. márc. 30. 07:45
 15/28 A kérdező kommentje:

*kitaláltam kéne egy kocsi

De észreveszem az embereket. Nyitok is feléjük. De írtam ezt is hogy még nehezen döcögősen megy új kapcs.rendszerek kiépítése.

2024. márc. 30. 07:48
 16/28 anonim ***** válasza:

Szia,szívesen barátkoznék viszont átlag alatti pasi vagyok,személyiségem magam sem tudom milyen van aki kedvel,viszont vissza húzódó vagyok nagyon nehezen nyitok. Csak barátkozni szeretnék odáig jutottam hogy kb eszembe se jutna bármi más tökéletesen jó a barátság sőt.

Ha gondolod írj.

2024. márc. 30. 07:55
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem keresek online kapcsolatokat.
2024. márc. 30. 08:01
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Koszonjuk emese. A kerdest le lehet zarni
2024. márc. 30. 08:04
 19/28 A kérdező kommentje:
Egy másik hasonlónál azt írták ezek energiavámpírok azért tapadnak rosszakarók emberekre.
2024. márc. 30. 08:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én elismertem, hogy jól csinálod, hogy kizárod az ilyen embereket, de nem minden ember ilyen, mert ez nem létezik. És tessék itt is a példa arra, amit írtam. Kizárod a normálisnak ígérkező embereket. Nem is nyitsz feléjük, mert te online nem ismerkedsz... Van egy szűk köröd, ami adott, ha nem teszel érte, akkor az magától tágabb nem lesz. Szóval innentől kezdve ez csak síránkozás és panaszkodás. Engem is vesznek körül ilyen emberek, de nem csak ilyenek. Te csak őket veszed észre, mert őket akarod észre venni.
2024. márc. 30. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!