Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csak azok írnak hívnak,...

Miért csak azok írnak hívnak, akik nem kellenek?

Figyelt kérdés

"Tisztítást" végeztem. Senkivel nem tartok kapcsolatokat aki már megbántott, vagy átvert, vagy csalódtam benne, vagy lehullott az álarca, kimutatta a foga fehérjèt, stb.

Így jelenleg nem maradt senkim. Új kapcsolatokat építgetnék ki, de az újakban is csalódom, így lassan döcögősen és nehezen megy.

Akiben meg ha nem is csalódom, valahol mégsem szimpatikus pl nagy korkülönbség miatt. Vagy mert egy gyerekes szülő pl és nem az én világom.

Így alig vannak, szinte nincsenek még kapcsolataim. Néha nem is keresem már, mert a rágörcsölésből akaszkodásbol se lenne semmi.

Hanem várom mit hoz az élet.

És ha rám is írnak, mindig csak olyanok, akik gyökerek.

Pl korábban udvarolt vki de úgy, hogy "kinyalhatlak?" meg ilyenekkel. Normál randira nem hívott soha, csak mellémcsapódott ha pl vásároltam, vagy mentem valahova. Végig szemét volt, fel akart hozzám jönni, de lekoptattam. Erre most 1 év mulva megint rám irt, hogy gyereket csinált valakinek mert kimegy külföldre es legyen itthon vkije aki nem lép le. És mesél beszél a kinti melóról, ha akarok néz nekem albit kint(tudja hogy mindig mennék külföldre csak nem tudok). Kérdeztem is, hogy miert ir nekem, mikor tudtommal utáljuk egymást. Erre írta hogy ezt ő nem tudta, ő engem nem utál, de akkor én őt igen ha már ezt írom.(hát persze. Talán szeretnem kéne?)

És ha lapozok is megint semmi. Nincsenek kontaktok az életemben. De ha lesznek mindig ilyenek találnak be. Akár nőket is nézve! Olyan korábbi bnők akik az akkori barátommal kikezdtek, ezért én ignoráltam őket. Ezek is képesek évek múlva is rámírogatni, mi van már velem eltűntem, menjek át hozzájuk.

De olyan is volt már hogy senki nem köszöntött fel, csak a család. És egyetlen embernek jutottam csak eszébe. Az egyik exemnek csak. Akivel szintén nem véletlen van vége.

Hogy lehet hogy a rossz emberek tapadnak?

2024. márc. 30. 05:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
Túl kritikus vagy másokkal szemben .. ha senki sem felel meg neked, az a te hibád. Persze te nyilván tökéletes vagy, hercegnő.
2024. márc. 30. 06:08
 2/28 anonim ***** válasza:
56%
Hehe:)
2024. márc. 30. 06:13
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

Szóval...

Kortól, nemtől függetlenül mindig csak rosszakat fogtál ki....

Nyilván te semmiben nem hibáztál....

Még is hány éves vagy mindehhez?

2024. márc. 30. 06:15
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2024. márc. 30. 06:17
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok túl.kritikus. nekem nem kellenek olyan pasik akik azzal kezdik hogy randira se hiv soha de azt megkérdezi kinyalhat e.

Meg olyan bnők se kellenek akik rámásznak egotuningból a barátomra es kikezdenek vele, aztán röhögnek.

Meg az ex se kéne mivel toxic.

Ilyen emberekkel körbe véve éltem az életem eddig. Ilyen "barátaim" kapcsokatrendszereim voltak, akik bármikor szúrnak hátba.

Nem kérek már ilyen emberekből.

Csak a fura az egészben az hogy amikor egyedül vagyok, vagy magányos, vagy beteg, vagy épp szülinap, vagy épp nem tudok magammal mit kezdeni, amikor senkim sehol nincs, csak ezeknek/ilyeneknek jutok mindig eszébe.

2024. márc. 30. 06:18
 6/28 anonim ***** válasza:
88%

Most mondjam azt, hogy nekem sincs?

És még sok más embernek sincs és csak ilyen elcseszett haverok jutnak?

Ehhez sokban hozzájárul a környezet, a rokonok, a munkahely, ahová eljár az ember, a közösségek....

Nekem munkahelyem halott, egyikkel sem sikerült haverságot, barátságot kialakítani, mindnek kapcsolata van vagy gyereke van, egyszerűen nem is érnek rá, és kirekesztett is vagyok, mert nem vagyok téma sem.

Hozzám máshogy viszonyulnak sok helyen mert egyedülálló vagyok.

De ugyanakkor millió meg millió egyedülálló ember van.

És az én bajom félig ugyanez, ha találok is időnként valakit akivel el tudnék képzelni barátságot vagy társas kapcsolatot, egy idő után nem vagyok érdekes, és újra és újra és újra egyedül maradok.

És a magány kezd megölni.

Tudom, hogy én is elcseszett vagyok és sok baromságom van.

Csak hasonlók mind azt a kérdést tesszük fel, hogy annak meg annak meg annak miért sikerül mindig nekik miért jön össze minden....

elcseszett egy helyzet ez

2024. márc. 30. 06:25
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
A helyedben nem csodálkoznék. Ketten is feltettünk egy kérdést, de nem is válaszoltál rá. Nyilván mást is ennyire kihelyezel a látószögedből, talán azért.
2024. márc. 30. 06:28
 8/28 A kérdező kommentje:

De most az miért érdekes hány éves vagyok, meg ezek a kérdések?

Bármikor lehet tisztítást csinálni, mikor megszabadul az ember a nemkívántaktól. Ez nem korfüggő.

Nekem az a fura hogy pont akiktol nem várom pl hogy írjon szülinapomra azok írnak. Pont akiket utálok, mégis azok keresnek. Csak gyökerek gondolnak rám, vagy hiányolnak, vagy közelednek. Vagy pl meloban végre vki aki nem egy szülő meg más bolygó, aztán pl megtudom hogy az fúr engem a munkahelyen de az is tapad rám menjek vele kávézni meg ilyenek. Aztán még ő van megsértődve ha ertelemszerűen nem barátkozom vele mert kétszínű.

2024. márc. 30. 07:04
 9/28 anonim ***** válasza:
57%
Arra gondoltál már, hogyha másokat gyökérnek gondolsz, akkor te vagy a gyökér? Nekem pl nincsenek gyökér ismerőseim és mégis olyan sok van, mármint ismerős. Valami itt nem stimmel.
2024. márc. 30. 07:08
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert nem mindegy, hogy még éretlen 18-19-20 évesekkel vagy körbevéve, vagy 40-50-60-asokkal.

kicsit más a vélemény.

2024. márc. 30. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!