Van,hogy valakinek tényleg inkább jobb egyedül?
Igen.
Sajnos sok olyan kapcsolatot láttam és látok a környezetemben, hogy a társadalmi nyomás miatt vagy egyéb érzelmi okok miatt vannak együtt, de nem boldogok, s lelkileg tönkre mennek, kiégnek.
Én szeretek egyedül lenni.
Sajnos sokat csalódtam, de az életemben inkább az anyagi és a családi problémák voltak a meghatározóak. Ha egyedül voltam nem foglalkoztam velük. Amikor olyan volt a helyzet élveztem, hogy azt teszek, amit akarok, oda megyek és akkor amikor akarok. Nem kell vigyázni senkire, alkalmazkodni máshoz. Ezt meg is valósítanám, de sajnos az anyagi helyzetem és az irracionális árak valamint az alacsony átlagfizetés hazaköltözésre kényszerített, amit rosszul viselek, mert sajnos ebben az országban egyedül nem tudsz talpon maradni lakhatásilag.
Szia! Többféle oka lehet, amiért nem jön össze komoly párkapcsolat:
1, Több energiát teszel bele és ez elriasztja a nőket, mert már egy idő után nem jelentesz számukra kihívást és nem félnek, hogy elveszíthetnek.
2, Sok nő az anyagi biztonságot keresi és kiszagolják, ha anyagi problémád van.
3, Sokat problémázol és ez kivetül a kisugárzásodra is.
4, Valami higiénés probléma áll fenn, ami miatt a kémia nincsen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!