Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van,hogy valakinek tényleg...

Van,hogy valakinek tényleg inkább jobb egyedül?

Figyelt kérdés
Tehát 30 éves pasi vagyok. Magamat teljesen normálisnak tartom, barátaim is csak jókat mondanak rólam, mindig kedvesen bánok mindenkivel (nem ijesztően zakkant kedvesen csak ami a normális) Életem során ahányszor ismerkedtem lányokkal és lett belőle kapcsolat kivétel nélkül vagy megcsaltak vagy szimplán szó nélkül eltüntek. Mostanában elég stresszes volt az életem, akadtak betegségek is emiatt amit igyekszem minden erőmmel leküzdeni (panikbetegség, agorafóbia) szépen haladok vele, de ez miatt egyelőre csak részmunkaidőben tudok dolgozni ami nagyszó mert eddig ez se ment. Valahogy évek óta folyamat lejtmenet az életem, pedig mindig mindenkivel jót tettem, segítek ahol tudok, sportolok, semmi káros szenvedélyem sincs, nem vagyok kullancs egy kapcsolatban, de valahogy mégis egyszer sem jön össze egy rendes kapcsolat, utolsó lány is eltűnt kamu dumával miután megbeszeltuk,hogy akkor komolyra fordítjuk, nagy csalódás volt mert előtte évekig nem fogott meg senkiben semmi és bele szerettem, de persze nyilván már mással van és ezután már tényleg azt érzem,hogy nem akarom ezt az egészet mert csak megbántanak mikor én mindenem bele teszem, és mar nem akarok többet pofára esni, de mégis szeretethiányos vagyok és belül vágyok egy kapcsolatra, de az eddigiek alapján már nem is nézek rá egy lányra se mert elundorodtam az egésztől. Tudom majd jön magától stb, de kamasz korom óta ezt hallgatom mikor már az összes ismerősömnek gyerek, feleség stb. Lehet,hogy ez a sorsa valakinek,hogy egyedül találja meg a boldogságot?
2024. febr. 18. 16:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,és sok boldogságot kívánok ! :)
2024. febr. 18. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Sajnos sok olyan kapcsolatot láttam és látok a környezetemben, hogy a társadalmi nyomás miatt vagy egyéb érzelmi okok miatt vannak együtt, de nem boldogok, s lelkileg tönkre mennek, kiégnek.

Én szeretek egyedül lenni.

Sajnos sokat csalódtam, de az életemben inkább az anyagi és a családi problémák voltak a meghatározóak. Ha egyedül voltam nem foglalkoztam velük. Amikor olyan volt a helyzet élveztem, hogy azt teszek, amit akarok, oda megyek és akkor amikor akarok. Nem kell vigyázni senkire, alkalmazkodni máshoz. Ezt meg is valósítanám, de sajnos az anyagi helyzetem és az irracionális árak valamint az alacsony átlagfizetés hazaköltözésre kényszerített, amit rosszul viselek, mert sajnos ebben az országban egyedül nem tudsz talpon maradni lakhatásilag.

2024. febr. 18. 19:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek nagy elvarasok en nem is nagyon szoktam probalkozni jon magatol. Ha laza, joarc, kicsit "rosszfius" de kozbe kedves, figyelmes vagy akkor maguktol jonnek es semmit se kell csinalni 🤷
2024. febr. 18. 20:21
 14/18 rendesjoember ***** válasza:
100%

Szia! Többféle oka lehet, amiért nem jön össze komoly párkapcsolat:

1, Több energiát teszel bele és ez elriasztja a nőket, mert már egy idő után nem jelentesz számukra kihívást és nem félnek, hogy elveszíthetnek.

2, Sok nő az anyagi biztonságot keresi és kiszagolják, ha anyagi problémád van.

3, Sokat problémázol és ez kivetül a kisugárzásodra is.

4, Valami higiénés probléma áll fenn, ami miatt a kémia nincsen meg.

2024. febr. 18. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Jelen. De nekem teljesen más a történetem, mint neked, nekem hatalmas szerencsém volt, és sikerült jó emberekkel megismerkednem - ennek ellenére mindig úgy éreztem, hogy fuldoklom egy kapcsolatban, bármennyire is szerettem valakit, nem akartam így élni, hogy osztozni kell az otthonon, a szabadidőn, mindent egyeztetni kell. Nekem mindig akkor voltak boldog, kiegyensúlyozott időszakaim, mikor szingli voltam, csak aztán mindig jött valaki különleges, akinek nem tudtam ellenállni. De igen, nekem pl. határozottan jobb egyedül. De szerintem ha te nem ezt érzed, ha téged "csak" rossz élmények terelnek ebbe az irányba, hogy inkább egyedül, mint szar társsal (ebben amúgy maximálisan igazad van), akkor nem az a jó út számodra, hogy egyedül, hanem, hogy addig nem állsz meg, amíg nem találkozol egy olyannal, akivel boldog tudsz lenni.
2024. febr. 18. 23:14
 16/18 Manó11 ***** válasza:
11 es voltam. szívesen és köszönöm! minden jót neked is!
2024. febr. 19. 06:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel, mert nem esélytelen, hogy megtaláld azt a lányt, aki szeret téged és te is szereted őt. Sok sikert!
2024. febr. 20. 14:36
 18/18 Manó11 ***** válasza:
10es voltam. szívesen és neked is minden jót még egyszer! :)
2024. febr. 21. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!