Más is szeret éjszaka egyedül sétálni?
Nem vagyok valami társasági ember, sőt általában elég erősen kerülöm az embereket. Nagyon sokat vagyok egyedül és sétálni is sötétedés után szeretek igazán. A csend és a szemlélődés mellett élek.
Mostanában az esti séták folyamán többször azon töprengek , hogy vajon ebben a pillanatban más is sétál ugyanígy magányosan?
Úgy érzem, itt lenne az ideje kilépnem a komfortzónámból, és keresni egy igazi barátot, akivel megoszthatom az élet apró örömeit és nehézségeit.
27/
Érdekes, mióta faluban lakunk, én pont azóta nem merek sötétben sétálni 😃
Egyébként a párom volt ilyen, míg külön éltünk, akkor még megyeszékhelyen lakott és éjszakánként, ha nem tudott aludni, rendszeresen sétált, imádta az üres utcákat járni. Igaz, ő napközben is sokat sétált, városon belül mindenhova gyalog ment. Amióta együtt vagyunk, inkább túrázunk, azt viszont nem merném éjjel, annál jobban félek az erőben 😃
#1:
Nem mindenki a Blahánál lakik, öcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!