Mennyire veszélyes késő este/ éjszaka Ózd utcáin egyedül sétálni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 21:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem kicsit veszélyes persze h a lány vagy akkor veszélyesebb. Fe azért én nem ajánlanám.
3/8 anonim válasza:
Nem hogy sétálni nem biztonságos de kocsival sem annyira biztonságos már sajnos és csak egyre rosszabb lesz, ózdnak már lassan tényleg vége lesz, a közbiztonság egyre rosszabb, nem ajálanám az éjszakai sétát.
4/8 Szolovjov válasza:
Nyilván Janiczak David már rendet csinált ahogy ígérte, így akár az autót is otthagyhatod lehúzott ablakkal az út szélén, az ülésen a mobil telefonnal. Senki nem fog hozzányúlni, hiszen Dávidka rendet csinált :D
5/8 anonim válasza:
A drogkartelek már a kocsiból is halomra lövik a járókelőket. Ózd durva hely.
6/8 anonim válasza:
Hát én, ha Ózdon sétálok este, akkor biztonságban érzem magam, Városközpont, Újváros tér teljesen biztonságos, Rácztag szintén, Uraj szintén, Szentsimon szintén. Annyira, nem rossz a helyzet mint, ahogy fentebb írják, ha már a politikánál tartunk, akkor biztonságosabb a város mint 4-5 éve.
7/8 anonim válasza:
Belváros tűrhető, tele van verve kamerával, szóval nem sok esély van rá, hogy betalálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!