Nagyon egyedül érzem magam.Miért van mindig rossz kedvem?
Ugyanez van pajtás nálam is.Hat éve egyedül,senkim sincs.
55/F
Én nagyon sokáig éltem egyedül és néha elmentem moziba, a kedvenc együttesem klubjába vagy csak kirándulni, kerékpározni, sétálni a dunapartra. Mindezt teljesen egyedül, mégis feltöltött.
Háziállat nem segítene a helyzeten, pl. egy kutya? Olyan aranyosak és rengeteg szeretetet adnak, ráadásul mehetnél vele a szabadba, kirándulni, túrázni.
Egyébként átérzem, egy éve költöztünk falura és bár én a párommal élek, de nagyjából ugyanez, reggeltől estig munka, aztán itthon a házi teendők és így telnek a hetek/hónapok.
Fel a fejjel, nemsokára jön a jó idő, elmúlik ez a szomorkás szürkeség; hátha jobb lesz picit!
#5 Igen, ha olyan társaságba mentem, ahol pl. rajtam kívül csak párok voltak, akkor érezni lehetett a lesajnáló tekinteteket. Aztán, ki tudja, lehet, hogy ez nem volt olyan vészes, de az ember, ha magányos, akkor ezekre jobban ki van élezve.
Hasonló érzésem van amiatt, hogy nincs gyerekem. Volt olyan munkahelyem, ahol szinte kinéztek, amikor megtudták, hogy nem szeretnék gyereket. Onnantól kezdve teljesen máshogy kezeltek, lenéztek, jöttek a megjegyzések, hogy az adna értelmet az életemnek ... stb.
Az emberek mindig másokkal vannak elfoglalva. Ha nincs párod, akkor azzal, ha nincs gyereked, azzal. Ha egy gyereked van, akkor miért nem kettő és így tovább. Könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, mert bántó tud lenni, de mégis valahogy kívül kéne hagyni ezeket és nem hagyni, hogy emésszen.
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!