Hogyan tudnám kevésbé egyedül érezni magam?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, de nincs párom. Nagyon szeretnék, de annyira görcsösen próbálkozom, hogy úgy döntöttem, hogy egy ideig parkoló pályára teszem a témát, viszont sokszor belém nyíllal a magány. Hogy mennyire vágyom egy társra, valakire, aki megölel, akivel meg tudom élni az intimitást, mindent. Nyilván nem az van, hogy egyáltalán nem ismerkedem, hanem inkább az, hogy nem az a fő fókusz... Nem is ez a lényeg. Hogyan tudnám kevésbé egyedül érezni magam? Mit tudok tenni azzal erős érzéssel, hogy vágyom valakire?jan. 13. 13:37
1/6 anonim válasza:
A vagyakozas az keves. Tenni kell. Gyurj, jarj tarsasagba, ismerkedj a neten. Magatol (es mastol) ez nem fog bekovetkezni, foleg nem a szobaban ulva vagyakozva.
4/6 A kérdező kommentje:
Edzek (bár itthon), eljarok helyekre, az interneten nem lehet ismerkedni. Meg most nem ez volt a kérdés feltétlenül. De az elmúlt fél évben rengeteget próbálkoztam, tartanék pár hét szünetet.
#2 nő vagyok, de nem tudom, hogy ez miért releváns
#3 hogyan tereljem el? Mert mondjuk játszom, aztán lerakom és megint rossz kedvem van. Szóval nem egy állandó megoldás
jan. 13. 14:23
5/6 anonim válasza:
Nézz filmet, tars kutyát mármint ha szerted az állatokat , az segít a maányon kicsit, 3-as voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok csak ezért kutyát, az egy nagyon nagy felelősség
jan. 13. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!