Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnám kevésbé egyedül...

Hogyan tudnám kevésbé egyedül érezni magam?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim, de nincs párom. Nagyon szeretnék, de annyira görcsösen próbálkozom, hogy úgy döntöttem, hogy egy ideig parkoló pályára teszem a témát, viszont sokszor belém nyíllal a magány. Hogy mennyire vágyom egy társra, valakire, aki megölel, akivel meg tudom élni az intimitást, mindent. Nyilván nem az van, hogy egyáltalán nem ismerkedem, hanem inkább az, hogy nem az a fő fókusz... Nem is ez a lényeg. Hogyan tudnám kevésbé egyedül érezni magam? Mit tudok tenni azzal erős érzéssel, hogy vágyom valakire?
jan. 13. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
A vagyakozas az keves. Tenni kell. Gyurj, jarj tarsasagba, ismerkedj a neten. Magatol (es mastol) ez nem fog bekovetkezni, foleg nem a szobaban ulva vagyakozva.
jan. 13. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
f/n?
jan. 13. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld elterelni erröl a figyelmed!
jan. 13. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Edzek (bár itthon), eljarok helyekre, az interneten nem lehet ismerkedni. Meg most nem ez volt a kérdés feltétlenül. De az elmúlt fél évben rengeteget próbálkoztam, tartanék pár hét szünetet.

#2 nő vagyok, de nem tudom, hogy ez miért releváns

#3 hogyan tereljem el? Mert mondjuk játszom, aztán lerakom és megint rossz kedvem van. Szóval nem egy állandó megoldás

jan. 13. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézz filmet, tars kutyát mármint ha szerted az állatokat , az segít a maányon kicsit, 3-as voltam.
jan. 13. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok csak ezért kutyát, az egy nagyon nagy felelősség
jan. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!