Miért vagyok egyedül? miért nem akarnak velem ismerkedni? szerintem még a boncmester sem fog hozzám érni.
Figyelt kérdés
2024. febr. 1. 00:59
1/31 anonim válasza:
Mert nagyon zárkózott vagy.
Éljél nyitottabban.
2/31 A kérdező kommentje:
Kösz a jó tánácsot!
2024. febr. 1. 01:04
3/31 A kérdező kommentje:
szeretek beszélgetni. még egy két sportot is, jönni mennim kerékpár, e-roller vagy csak sétálni, a konyhában is tudom hogy mi holvan, teljesen jozan életet élek! No cigi NO kávé No drog és mégsem akar ismerkedni velem senki, még a covidnak se kellettem, a halálnak pláne nem. akkor egy genetikai hulladék vagyok? kb 35 éve probálkozom, föleg egy jo barátnak örülnék nagyon. itt sem lesz szerencsém itt is csak kioktatás lesz.
2024. febr. 1. 02:02
4/31 anonim válasza:
Te most barátkozni akarsz vagy nöt keresel?
5/31 A kérdező kommentje:
hadjunk téged szerintem!!!
2024. febr. 1. 02:31
6/31 A kérdező kommentje:
De mondjuk az is igaz hogy nem azért vagyok itt hogy egy nö után csurgassam a nyálam.
akkor nevezzem meg? Oké! barát haver társ
2024. febr. 1. 02:34
7/31 anonim válasza:
De miért vagy ennyire elkeseredve?
8/31 A kérdező kommentje:
Mert tönkre ment ez életem, az egészségemmel együtt, ami kihatott szinte mindenre.
2024. febr. 1. 03:07
9/31 anonim válasza:
Történt valami konkrét dolog, betegség, baleset, ami miatt tönkrement az egészséged és az életed?
10/31 anonim válasza:
Előbb tedd magad lelkileg rendbe. Negatív energiával nehéz barátkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!