Van,hogy valakinek tényleg inkább jobb egyedül?
30 éves férfiként nem ismered az enter billentyű fogalmát... Cool story bro.
Mi lesz veled, ha elromlik a hűtő, vagy a mosógép?
Lehet, hogy egy darabig jó egyedül, de ez csak időszak. Minél idősebb leszel, és minél tovább vagy egyedül annál nyomasztóbb lesz. Amúgy neked, most annyiban jó egyedül, hogy tudsz magaddal törődni, fejleszteni magad. Tudom, ez az "énidő" egy kicsit csajosan hangzik, de tényleg használd ki ezt az időszakot. Pl. gondolok a szorongáskezelés megtanulására.
Az, hogy miért csalódtál ennyit, nyilván nem tudom megmondani. Az is lehet, hogy volt okuk szakítani (nem megcsalni) mert hibáztál, csak nem vetted észre, ekkor meg nem annyira fejlett az önismereted. De az is lehet, hogy olyanokkal hozott össze a sors eddig, akikkel nem volt közös célotok, közös vonások, és ez így derült ki.
5-ös. Azért ezzel vitatkoznék. Én évekig elvoltam egyedül és nemhogy nyomasztó volt, inkább egyre jobban élveztem, a magam ura voltam és élveztem, hogy nem "nyavajog" vagy "utasítgat" egy nő. Persze mindenkinek más kapcsolatai vannak. Nekem ia azt dobta a gép, amit a posztolónak. Szörnyű nőkkel találkoztam életemben és nem azért, mert velem volt a hiba. Nagyon sok nő agyilag nem százas, nem életrevalő stb (megjegyzem férfi se).
És azt is hozzá tenném, hogy az egyedüllét se lesz nehezebb idővel, mert (sajnos) mindig lesz ismeretségi körből, akik szakítanak, elválnak, 40 de 50 felett is, így lesz társaság, ha tényleg nagyon egyedül van az ember.
A posztolónak megy annyit, hogy a "majd jön az igazi" az egy ordas nagy kamu. Egyrészt keresni kell, tenni kell érte, másrészt lehet, hogy így se jön el sose. Ha meg azt hiszed el is jön, attól még annyi minden változhat az évek alatt, hogy így is szétmehettek. Én nekem 1 hosszú kapcsolatom volt, aki a végén össze vissza hazudott és szakítottam vele, majd 1 - 2 év lazítás és megkönnyebbülés után kb 6-7 évig kerestem, mire megtaláltam az igazit, aki ma már a feleségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!