Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pálhalma bv férfi börtön...

Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.

Figyelt kérdés

Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!

Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.

jan. 16. 06:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Én hűséges vagyok. Nálam a távolság nem akadály.
jan. 17. 19:09
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de tudod esetleg, mi történt a másik emberrel? Csontja tört, belső szerve roncsolódott, szúrt sebe volt?

Azért érdekel, mert nagyon sokszor megyek haza éjszaka a munkámból kifolyólag, és nagyon sokszor álltak már belém, vagy próbálkoztak dolgokkal. Én ha tehetem, mindig elfutok, és a jövőben is ezt tervezem, de azért érdekel, mit kap az, aki mondjuk kiveszi a kisbicskát, vagy kirúgja a támadója sípcsontját, mert simán el tudok képzelni ilyen szitukat.

jan. 18. 12:20
 53/61 A kérdező kommentje:
Nemtudom, mivel ő egy családtagja ellen védte meg magát aki ivott.. és ugye ez minősítő körülmény. Ha önvédelem, akkor eleve nem kéne büntetést kapnia annak, aki csak védekezett. AZONBAN, ha aránytalan ,akkor az off. Pl ő beléd áll, pofon vág, de te ezért leszúrod..nos te járhatsz pórul
jan. 18. 12:25
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak siman meglokod, hatraesik, beuti a fejet, meghal akkor te mesz bortonbe pedig o kotott beléd

Szoval jobban jartok ha hagyjátok magatokat kirabolni es megverni vagy mehettek a bortonbe

jan. 18. 12:29
 55/61 anonim ***** válasza:
100%

54, dettó így érzem... Elvileg ha sötétben támad rám, feltételezhetem, hogy fegyver van nála, tehát nem probléma, ha aránytalan mértékben védekezem (pl. elrúgom a lábát), de mégis mindig jobbnak láttam inkább futni, és kerülőúton hazamenni.

Amit a kérdező ír, az meg inkább családon belüli erőszaknak tűnik, ami megint egy más kérdés.

jan. 18. 13:15
 56/61 anonim válasza:
69%

Tudom, hogy nem ide tartozik...

Esetleg valaki tud valami infót a Sándorházi bv-ről???

Körülmények stb

jan. 18. 23:17
 57/61 anonim válasza:

Sándorházát lehetőleg el kell kerülni:)

Nyilván ez több mindentől is függ ... De pl. Solt / Állampuszta / Balassagyarmat / Baracska stb. elviselhető(bb)... Nyilván kevés az infó, az egyik hely az egyik típusnak "jó" a másik a másiknak.

márc. 6. 04:01
 58/61 anonim válasza:

Tudnál bővebben írni???

SOS!!!!

márc. 6. 12:20
 59/61 A kérdező kommentje:
A párom Sándorházán van és teljesen jó eddig. Már 3 hónapja lassan. Mint egy szar munkásszálló. Nem bántják csak sok a munka és fárasztó.
márc. 10. 09:42
 60/61 anonim ***** válasza:
Meddig lesz ott?
márc. 10. 10:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!