Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.
Figyelt kérdés
Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!
Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.
jan. 16. 06:16
41/61 A kérdező kommentje:
Ő nem lehet normális? Én nem hagyok el valakit, azért mert hibát követett el, vagy mert esetleg segítségre van szüksége, mert traumatizált. Ezt majd a jövő hozza.
jan. 17. 14:00
43/61 anonim válasza:
Egyébként tényleg nem nehéz. Az ismerősöm, aki börtönben volt, neki egy, a NAV felé be nem fizetett bírság duzzadt akkorára, hogy végül ült miatta pár hónapot. Nem védeni próbálom, mert jó hülye volt, hogy nem kereste meg a NAV-ot és kért mondjuk részletfizetést, hanem csak várt, hogy hátha megoldódik magától a probléma, ha nem foglalkozik vele, de istenem, hányan vannak ilyenek, nem hiszem, hogy ez bűn, szimplán csak ostobaság.
44/61 A kérdező kommentje:
Pontosan!!
jan. 17. 14:55
45/61 anonim válasza:
testi sértésért két év az azért elég meleg. mennyire volt súlyos a sérülés?
46/61 A kérdező kommentje:
3 nap alatt kiengedték a kórházból.. Sajnos nemtudom meddig tartott a felépülés, hiszen akkor még nem ismertem. Azt tudom, hogy a 8 napnál tovább gyógyuló sérülés az súlyos testi sérülésnek számít.
jan. 17. 15:59
47/61 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy emberölési kísérletként ítélték el. Nem is az aránytalan önvédelem miatt, vagy esetleg a súlyos tesi sérülés miatt.. Hanem olyanért, ami nem történt meg.
jan. 17. 16:02
48/61 anonim válasza:
éreztem, hogy valami sántít... ilyen minősítéssel viszont már reális a büntetés mértéke, de csak úgy testi sértésért azért erős lett volna.
a leírtak alapján a barátod nagyon csúnyán beleszaladt a késbe... egy normális ügyvéddel legfeljebb felfüggesztve kapja azt a két évet.
49/61 A kérdező kommentje:
Elvileg kedvezménnyel megkapja. És elvileg Pálhalmán szinte mindenki kap kedvezményt. Ő pedig nem csinál magának bajt, szóval remélem megkapja. Nagyon tehetetlen vagyok és fogalmam sincs hogy bírom ki..
jan. 17. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!