Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pálhalma bv férfi börtön...

Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.

Figyelt kérdés

Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!

Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.

jan. 16. 06:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Jovb mint az el salvadori bori ahol 1000 ferohelyen van 5000 rab es lefekudni sincs hely
jan. 16. 11:34
 12/61 anonim ***** válasza:
94%

Jo hely, napi 3x étkezes, ingyenes fegyveres szolgálat

Mi kell még?

Ez nem Svedorszag hogy a tomeggyilkos Breivik magancellt kap edzoteremmel meg ps4-gyel

jan. 16. 11:43
 13/61 A kérdező kommentje:
Én is úgy hallottam, hogy van sokkal rosszabb. Magyarországon talán egyik legjobbnak számít. Nem kell luxus nyilvánvaló.. Csak szimplán az éppségéért aggódom. Egyébként meg komplikált az ügy és törvénysértő a minősítés. De ez most lényegtelen.
jan. 16. 13:05
 14/61 anonim ***** válasza:
78%
Mit aggodsz? Kicsit szet lesz verve a feje ,ez jar amiert rosszul viselkedett es bortonbe kerul
jan. 16. 13:34
 15/61 anonim ***** válasza:
63%

Törvény sértő a minősítés...

Ezek a cigók, hogy, hogy tudják a BTK-t....

jan. 16. 13:58
 16/61 A kérdező kommentje:

Nem vagyok cigány. És a barátom se az. Nem kell mindig előre ítélkezni. Igen valahol jár neki a büntetés, csakhogy nem ennyi, és nem csak neki járna. Értem valamelyest a BTK-t, mert rendőrnek tanultam. Persze ez lényegtelen.

Undorító mellesleg a rosszindulatotok.

jan. 16. 14:27
 17/61 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem rosszindulat. Csupán leirtuk hogy nagyjából mi megy bent. Mindegy milyen börtön...Kikezdik amint lehet! Bent farkas törvények vannak. Nem nyaralni megy be hogy ott jól érezze magát. Amint megtudod látogatni majd kérdezd meg hogy telnek napjai. De úgy se fogja elmondani mert szégyelni fogja.Majd azt mondja hogy "türhető" a bentlét. Ez van sajna...Nem tudsz mit tenni!
jan. 16. 15:17
 18/61 anonim ***** válasza:
33%
Megverik, seggbeb4sszák, megszopatják kb ezekre számíts
jan. 16. 15:19
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a konkrét börtönt (vagy bármit), de vendéglátósként dolgoztam együtt bv-t megjárt emberekkel, akik kb. úgy hivatkoztak rá, mintha kollégiumban, vagy munkásszállón laktak volna. Volt olyan, hogy a szakács kijött, hogy a srácot ismeri Vácról, üssek már fel neki egy dolgozói kedvezményt, hát a spanja... Olyan is volt, hogy a szakács, meg a frissen felvett mosogató megörült egymásnak, hogy ők együtt töltötték a büntetésük.

Nekem egy olyan ember van az életemben, akit közelebbről is ismerek, és börtönviselt, ő azt mondta, hogy nem olyan rossz az (bent tette le az érettségit, és ha szeretett volna, tanulhatott volna tovább), neki is vannak kornkrétan barátai a sittről. Nem tudom, mit követett el a párod, nekem a börtönt megjárt ismerősöm azt mondta, hogy azokat bántják nagyon, akik pedofilok, erőszaktevők, vagy akik náluk gyengébbet bántottak (elesetteket, gyerekeket, nőket, időseket. És ezt az őrök el is mondják). Pl. egy gyilkos feljebb van a ranglétrán, mint aki megrontott egy gyereket. Ha mondjuk betörésért lesittelték a párod, semmi baja nem lesz, letölti a büntetését, és ennyi.

jan. 16. 16:40
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
A börtönt nem ismerem, de sok bentlakóval találkoztam korábban a dunaújvárosi kórházban. Akiket behoztak, azok balesetesek voltak (pl.: bokaficam) vagy betegek (pl.: tüdőgyulladás, vakbélgyulladás). A beszámolóik alapján vannak sokkal rosszabb börtönök.
jan. 16. 17:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!