Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.
Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!
Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.
Jo hely, napi 3x étkezes, ingyenes fegyveres szolgálat
Mi kell még?
Ez nem Svedorszag hogy a tomeggyilkos Breivik magancellt kap edzoteremmel meg ps4-gyel
Törvény sértő a minősítés...
Ezek a cigók, hogy, hogy tudják a BTK-t....
Nem vagyok cigány. És a barátom se az. Nem kell mindig előre ítélkezni. Igen valahol jár neki a büntetés, csakhogy nem ennyi, és nem csak neki járna. Értem valamelyest a BTK-t, mert rendőrnek tanultam. Persze ez lényegtelen.
Undorító mellesleg a rosszindulatotok.
Nem ismerem a konkrét börtönt (vagy bármit), de vendéglátósként dolgoztam együtt bv-t megjárt emberekkel, akik kb. úgy hivatkoztak rá, mintha kollégiumban, vagy munkásszállón laktak volna. Volt olyan, hogy a szakács kijött, hogy a srácot ismeri Vácról, üssek már fel neki egy dolgozói kedvezményt, hát a spanja... Olyan is volt, hogy a szakács, meg a frissen felvett mosogató megörült egymásnak, hogy ők együtt töltötték a büntetésük.
Nekem egy olyan ember van az életemben, akit közelebbről is ismerek, és börtönviselt, ő azt mondta, hogy nem olyan rossz az (bent tette le az érettségit, és ha szeretett volna, tanulhatott volna tovább), neki is vannak kornkrétan barátai a sittről. Nem tudom, mit követett el a párod, nekem a börtönt megjárt ismerősöm azt mondta, hogy azokat bántják nagyon, akik pedofilok, erőszaktevők, vagy akik náluk gyengébbet bántottak (elesetteket, gyerekeket, nőket, időseket. És ezt az őrök el is mondják). Pl. egy gyilkos feljebb van a ranglétrán, mint aki megrontott egy gyereket. Ha mondjuk betörésért lesittelték a párod, semmi baja nem lesz, letölti a büntetését, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!