Ti mit tennétek, ha soha nem írna rátok senki? Próbáltam már eljárogatni ide-oda, hogy ismerkedjek, felvettem őket facebookon, de ugyanúgy senki nem keres soha.
Figyelt kérdés
A probléma ott van, hogy én mindig magamat adom, nem mutatok többet, mint ami vagyok.2018. okt. 21. 21:45
2/10 anonim válasza:
Mit csinálnék?! Játszom. Ha nem érdeklek senkit akkor ez van, nem fogom ráerőltetni senkire sem önmagamat.
3/10 Luis19 válasza:
Mindent megpróbáltam amit lehetett.
Elmentem moziba, könyvtárba, kondizni, emberek közé jártám.
Táskeresőtöl kezdve, minden ismerkedős csoportba próbálkoztam. És semmi.
Már 14 éve hogy "igaz" barát nélkül élek :D
Barátnők voltak az életemben de amikor azt hittem, hogy végre boldog lehetek akkor estem igazán pofára.
Én azt vettem észre hogy az aki vagyok és ami vagyok senkinek sem kellek.
Azt mondják, hogy nem lehet magad megváltoztatni stb. De meglehet.
Hisz senki sem akar olyan ember lenni aki még a kutyának sem kell.
4/10 anonim válasza:
Olvasnék, zenét hallgatnék stb, vagyis magammal foglalkoznék. Én is tudom, milyen az, ha szép lassan, évről évre lekopnak a számodra fontos személyek.
5/10 anonim válasza:
Ha szimpatikusak te is keresheted őket.
Random emberkéket meg ne veszegess fel, ha nem beszélgettetek, nem volt közös téma, hiába várod, hogy face en csodamód rádírkálnak majd.
6/10 anonim válasza:
Nincs jelentősége . Amikor vad nyomulós voltam 50ből 8adott számot abból 2 jött randira , amikor lenyugodtam 10 esetből 2en . Teljesen ugyanaz az arány .
7/10 anonim válasza:
Olyanokkal ismerkedj, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, akikkel van közös témád. Velük mindig tudsz miről beszélgetni. A lelkizős, megbízható barátságokhoz viszont több kell...
8/10 anonim válasza:
Kezdeményez te. szervezz programokat.
9/10 anonim válasza:
"mindig magamat adom" Ritka az ilyen ember, inkább örülj. Nem veled van a baj.
10/10 AtinA64 válasza:
Ez egy jó kérdés! Mondjuk nekem nincsen ilyen problémám, kimegyek az utcára , s mindig valahogy szóba elegyednek az emberek,legyen egy bolt... buszmegálló, de még a zebrán is míg várjuk a zöldet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!