Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.
Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!
Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.
Nézd, bűnözőkkel van egy helyen. Előfordulhat, hogy elgyepálják. Van egy pár "híres" börtön az országban, a párod nem a Csillagba került. Ha csendesebb, megalkuvóbb, akkor mindenhol el fogják picsázni, sajnálom, ez van.
Azt is sajnálom, hogy neked ezen keresztül kell menned, nem tudom, mit követett el a párod, de te gondolom semmit nem csináltál, lehet, nem is tudtál az ő dolgairól, szép tőled, hogy félted, és vársz rá. Biztosan nagyon szereted őt, ez már a kérdésedből is érződött. Sajnállak titeket. Én úgy vagyok vele, hogy ha alaki csinált valamit, töltse le a büntetést érte, aztán legyen semmis, mert leülte. De a börtönfeleségekről senki nem beszél, akik várják, hogy a párjuk leülje, amit rá szabtak... Sajnállak, kérdező, sajnálom, hogy féltened kell a párodat, bármit is csinált.
Sajnos akkor még nem ismertem mikor elkövetette a bcs-t.
Egyébként önvédelemből tette amit tett. Persze jön mindjárt a "önvédelem miatt nem kerül börtönbe". Nos, de.. volt tanú aki bizonyította az önvédelmet, azonban a vallomást semmissé tették. És a minősítés tényleg törvénysértő. Egyébként igen, nagyon nehéz nekem. De tudom neki rosszabb. Persze valamennyire megérdemli
kérdező, önvédelem?
vagyis gondatlanságból elkövetett emberölés ?
Köszönöm a tanácsot!
Igazság szerint én csak 20 éves vagyok, a barátom 21. Az ügyvédet az anyukája intézi, van is. Csak sajnos kezdő és nem a legjobb. Egy igazán jó ügyvéd nagyon drága. De persze ő is benyújtja a rendkívüli jogorvoslatot. Meglátjuk mi lesz.
2 év testi sértésért úgy, hogy szemtanú volt az önvédelemre?
Hát ott valami nagyon el lett cseszve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!