Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pálhalma bv férfi börtön...

Pálhalma bv férfi börtön mennyire rossz hely? Nagyon kell aggódnom? Párom oda került és próbáltam utána nézni milyen hely is, de sehol nem találok semmit. És sajnos még nem fogadták el a kapcsolattartásit és aggódom, hogy mi lehet.

Figyelt kérdés

Most kérlek ne ítélkezzetek,vagy kérdezősködjetek, hogy "miért van bennt?" Kérlek, ha bárki tud használható információt, ne habozzon leírni!

Borzalmas így távol lenni valakitől akit szeret az ember,főleg, hogy nem nyaralni ment.

jan. 16. 06:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom hihetetlenül hangzik, de így történt. Önvédelem, de valóban aránytalanul. Ha ezért kapta volna a büntetést, megérteném. De nem. Teljesen ki lett forgatva az ügy. Tudnék mesélni, de bonyolult és hosszú. +személyesnek érezném.
jan. 17. 11:34
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek masik ugyvédet
jan. 17. 11:46
 33/61 anonim ***** válasza:
0%
Jóvan, akkor mire kijön,mást fog szeretni!🤪
jan. 17. 12:02
 34/61 A kérdező kommentje:
Próbált az anyukája. Aki jó lett volna az 1 milliót kért csak azért, hogy benyújtsa a jogorvoslatot. Sajnos kinek van erre pénze Magyarországon? De persze keresgélnek még. Hátha..
jan. 17. 12:03
 35/61 A kérdező kommentje:
Aztán nagyon vicces egyébként a nemi erőszak! Ezzel, hogy tudtok viccelődni?? Ne adj Isten valamiért te is oda kerülnél, vagy egy rokonod, akkor is viccesnek találnád? Soha ne mondd, hogy soha! Undorító. Tudod ilyenkor picit azt kívánom bárcsak átélnéd azt amit most viccesnek gondolsz.
jan. 17. 12:14
 36/61 anonim ***** válasza:
0%
Mi nem vagyunk C típusúak....
jan. 17. 12:20
 37/61 A kérdező kommentje:
Ismétlem önmagam.🙂 Én, sőt a párom se az! De látszik, hogy nem vagy valami okos. Tudod nem olyan nehéz börtönbe kerülni, mint hiszed. És nem, nem csak cigányok kerülnek oda! Ma is tanultál valami újat.😯 Szívesen, szívesen.
jan. 17. 12:23
 38/61 anonim ***** válasza:

Nem olyan nehéz???

Szerintem meg igen,mentalitás és nevelés kérdése...

jan. 17. 12:43
 39/61 A kérdező kommentje:
Tény és való, hogy közre játszanak ezek. Sőt legtöbb esetben igen, a nevelés a gond. De sajnos tényleg nem kell nagy dolgot tennie az embernek és oda kerülhet. Aki oda kerül biztosan megérdemelte igen. Ahogy a párom is, hiszen aránytalanul, meggondolatlanul cselekedett. De maga a büntetés időtartama akkor se fair. És szerintem mindenki aggódna, ha egy szerette kerülne be.. Nemtudom miért kell ilyen "szellemes" poénokat írni, hogy na majd ha kijön, már mást szeret..Na meg a rasszizmus..Nem érzitek, vagy ennyire nem is érdekel titeket, hogy ez mennyire szégyenteljes amit műveltek?? Ilyet kívánni másnak, akiről semmit se tudtok? Mert ha teszem azt pedofil lenne, gyilkos és ezt tudnátok,akkor meg is érteném. Nemtudom.. én soha nem ítélkezem és kívánok, viccelődöm ilyesmivel.. Ez undorító dolog..
jan. 17. 12:53
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

Végül is az is lehet, hogy te fogsz mást szeretni nem egy bűnözőt.

Lesz 2 éved találni egy normálist!👍

jan. 17. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!