Kiket érint már most nehezen ez az időszak és miért érzitek így?
Kicsit engem, mert már most jobban szembesülök a magányommal, mint azt vártam volna. Pedig itt vannak a szüleim, akiket szeretek és becsülök, csak közben mégis hiányzik a korombeliek társasága.
Barátságok sorra koptak ki idén, pedig mindegyik, kivétel nélkül, 5+ éves volt, volt, ami 10 is ráadásul. Párkapcsolatom pedig sosem volt még, ez a tény pedig 1 évvel ezelőttig teljesen hidegen is hagyott.
A közösségi média pörgetését is egyre tudatosabban kerülöm, mert bár nem sajnálom senkitől sem az örömöt, sem a másokkal közösen átélt boldog pillanatokat, közben mégis rosszabbul érzem magam, amiért nekem ilyenben nem lesz mostanában részem.
Elég nyomasztó egy érzés, pedig tényleg vettem a fáradtságot, és elmentem egy rakat programra az egyetemen is, bár szétszéledtünk, neten próbáltam tartani a barátaimmal a kapcsolatot, de olyan tömör válaszok érkeztek, amikre napokat, rosszabb esetben heteket kellett várnom, hogy elment a kedvem. Kondizni is kezdtem pár hete, de a magány így is megvan. Az a baj, hogy képes vagyok ebbe annyira belelovalni magam, hogy konkrétan szúrni kezd a mellkasom a végére :c
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!