Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depressziós vagyok, belefáradt...

Depressziós vagyok, belefáradtam az életnek nevezett izébe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

#éááááááááááááááááááááááááááááááááá
2023. okt. 1. 21:22
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
79%
30. Ha fogyni akarsz, nem dobostortát ajánl neked.
2023. okt. 3. 16:26
 32/54 anonim ***** válasza:
35%
Hé te nem is a 26 vagy. Ennyit szerintem mindenki tud, hogy ha fogyás a cél nem dobostortát kell ebédelni és vacsorázni. A dietikus szerintem főleg nem fogyasztással foglalkozik, hanem egészséggel, pl a fent nevezett depresszió. Úgyhogy ha kövér vagy 31-es, menj inkább fogyókúrás oldalra.
2023. okt. 3. 16:31
 33/54 anonim ***** válasza:
55%

Most élsz, most örülj, még szép a nyár, most örülj, még van ki vár...

De mi van ha nem várja senki?

Egyébként valami negatív gondolati folyam, depressziv gondolati spirál mindenképp van emögött (tapasztalat is mondatja velem...) Már ha nem vagy értelmi fogyatékos, bár azoknak a világáról sem nyilatkoznék a nevukben.

Lehet ezt az okot itt nem szeretnéd feltárni, félsz hogy kigunyolnak, leszólnak, megtalálnak?

Ha így érzed, nekem irhatsz privátban.

2023. okt. 3. 18:00
 34/54 A kérdező kommentje:

"még szép a nyár, "

ezt alég vicces októberben olvasni

2023. okt. 3. 18:07
 35/54 A kérdező kommentje:
elég*
2023. okt. 3. 18:07
 36/54 anonim ***** válasza:
17%
Ez már inkább szomorú.
2023. okt. 3. 18:13
 37/54 anonim ***** válasza:
2023. okt. 3. 18:14
 38/54 anonim válasza:
81%
Én kb. 10 évig voltam depressziós. Elég sokszor megfordult a fejemben az öngyi is. Gondolom neked is. Nekem az vette el tőle a kedvem, hogy volt egy álmom ahol elaltattak volna. Ott realizálódott bennem, hogy az öngyi az mindig egy opció marad, de az élet az nem. Amit tudok ajánlani, mint egy introvertált személy. Próbálj olyan embereket keresni akik nem toxic-kak, menj el inni pl. (engem extrovertálttá tesz). Az ember alapvetően társas lény, próbálj meg egy társaságba be esni. Amit észre vettem, hogy aki dohányzik annak jobb a szociális köre is. Esetleg próbálj elköltözni otthonról, én kolis lettem és sokat dobott az ön értékelésemben. Vegyél valami fasza ruhát, ami neked tetszik, hidd el valaki meg fogja dicsérni. Mielőtt leszólnátok nekem ezek segítettek, tudom, hogy a függőség az nem a legjobb megoldás.
2023. okt. 3. 19:39
 39/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem jó megoldás, mert úgy van a körforgás, hogy nulla depis ember-----1 depis ember aki iszik------gyerekei depisek------ők is isznak vagy cigiznek vagy bajuk van------még több depis ember------már az erkélyről is cigifüst jön be-------még több depis ember------még többen isznak------már annyi depis van aki cigivel és dohánnyal gyógyítja magát, hogy több mint aki nem---------már nincs társaság se az eredeti embereknek-----még több depis ember------boldog alkohol és cigaretta cégek-------még több depis ember
2023. okt. 3. 19:45
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj bele új hobbiba, ami leköt. Pl: kutya/macska, kirakózás, legózás (komolyabb 1000+ szettek), könyvolvasás, valami kézműves tanfolyam, sportolás, tánc (latin, vagy nép), egyébként ez utóbbi helyeken jó eséllyel belebotlasz egy szintén olyan szerencsétlenbe mint te, és simán egy pár lehettek, ami egy jó elfoglaltság. Végső soron regisztrálhatsz valami randiappra, nincs veszíteni valód.
2023. okt. 4. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!