Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depressziós vagyok, belefáradt...

Depressziós vagyok, belefáradtam az életnek nevezett izébe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

#éááááááááááááááááááááááááááááááááá
2023. okt. 1. 21:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
92%

Írj le 2-3 kis célt magadnak és próbáld elérni őket.

Pl.:

Lemegyek egy edzőterembe (vagy pilátesz, vagy jóga,...) heti 2szer.

Szerzek magamnak csajt/pasit. Úgyis hasonlót fogsz összeszedni, tudtok beszélni és a sex is sokat javít az életminőségen.

Stb.

Arra kell fokuszálni, hogy ezeket hogy tudod elérni!

És napi 1 óra séta a természetben. Egyedül vagy baráttal. Semmi értelme, de egy idő után tök jó.

2023. okt. 3. 07:28
 22/54 anonim ***** válasza:
94%
Nem melegben kell kimenni a napra mert akkor megsülsz. Akkor menj ki mikor olyan 20-27 fok van. Lehet menni kirándulni. Ha meleged van menj 15 fokban napra, kirándulgass, mozogjál.
2023. okt. 3. 07:51
 23/54 anonim válasza:
38%
Gondolj bele, hogy most élsz, mennyi mindenre van lehetőséged, mennyi mindent kínál neked az, hogy a földön vagy, emberek között. (Egy jó hamburger, egy jó zene, séta esőben, hóban, film, olvasás, szórakozás, napozás, telefon az ismerősökkel, csetelés és még írhatnám órákig.) Ne szalaszd el, mert egyszer, ha már nem leszel köztünk, marad a temető. Ott aztán sokáig el lehetsz, de már minek.
2023. okt. 3. 09:10
 24/54 A kérdező kommentje:
a 20-27 fok is meleg
2023. okt. 3. 11:58
 25/54 A kérdező kommentje:

"Szerzek magamnak csajt/pasit."

esélytelen, olyan szerencsétlen vagyok társkeresés terén hogy már feladtam a dolgot

2023. okt. 3. 11:59
 26/54 anonim ***** válasza:
44%

pszichológus + terápia,

pszichiáter + antidepresszáns,

egészséged rendbetétele

ez a recept.

Szakemberek nélkül nem túl valószínű, hogy kijössz belőle, ha már eljutottál az öngyilkos gondolatokig.

Egyébként érdemes lehet ránézni az emésztésedre, mert ha rossz állapotban vannak a belek, akkor nem termelnek szerotonint (a 90%-át a belek állítják elő!!!), és akkor persze, hogy depressziós vagy. Sajnos erről hajlamosak elfeledkezni a pszichiáterek. Én egyébként diétával jöttem ki a depresszióból, ezért is merem ajánlani. Egy jó dietetikust kéne keresned első körben.

És tévedés ne essék, az emberek jelentős százalékának genetikai okokból nem bírja az emésztőrendszere azokat a műélelmiszereket, amikkel tömjük magunkat, szóval igenis van genetikai alapja a depressziónak, csak idő kérdése, mire tönkremegy annyira a bélrendszer, hogy ez ki tudjon ütközni ilyen tünetekben.

2023. okt. 3. 11:59
 27/54 anonim ***** válasza:
44%
Akkor a 10-20 fok épp neked való. Az mostanában reggel és kora délelőtt van. De hamarosan már napközben is annyi lesz.
2023. okt. 3. 12:03
 28/54 Alain Delon ***** válasza:
15%
Ha depressziós lennél, nem írogatnál kérdéseket.
2023. okt. 3. 15:29
 29/54 anonim ***** válasza:
22%
Ha olyan depressziós vagy hogy már aludni sincs kedved, az az igazi depresszió.
2023. okt. 3. 15:41
 30/54 anonim ***** válasza:
26 Milyen a jó dietetikus? Hogyan lehet megkülönböztetni a rossztól?
2023. okt. 3. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!