Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depressziós vagyok, belefáradt...

Depressziós vagyok, belefáradtam az életnek nevezett izébe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

#éááááááááááááááááááááááááááááááááá
2023. okt. 1. 21:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
42%
Kerüld el a nárcikat. Ismertetőjegyek: fényezi magát, összevissza beszél szép és fennkölt dolgokról (vallás, spiri, béke, nyugalom, türelem, szeretet stb), de azt veszed észre hogy nem jutsz mellette szóhoz, később levegőhöz sem. És ha bármi nehézséged van, de kb egy tüsszentés vagy bármi, már úgy is tesz mintha megsértetted volna, vagy keres magának mást aki épp nem tüsszent. Olyat keress aki ha épp fáradt vagy, ki vagy akadva akkor még jobban szeret és félt téged. Meg akar óvni magának.
2023. okt. 1. 23:25
 12/54 anonim ***** válasza:
85%
Valójában nem depresszióval küzdesz, hanem a valósággal, amiben élsz.
2023. okt. 2. 08:00
 13/54 A kérdező kommentje:

12

lehet igazad van

2023. okt. 2. 12:55
 14/54 anonim ***** válasza:
28%

#13 Na kialudtad magad? :)

Milyen hobbijaid vannak egyébként? Van egyáltalán hobbid? Mert sokszor ez is lehet a probléma ha az ember nem tudja kiengedni a gőzt azzal hogy szabadidejében a hobbijának él.

2023. okt. 2. 13:00
 15/54 A kérdező kommentje:
kialudtam magam, még mindig nincs életkedvem
2023. okt. 2. 13:29
 16/54 anonim ***** válasza:
22%

Okok? Magánélet? Család? Munkahely?

El kellene utaznod egy mediterrán, meleg helyre.

Másrészt el kellene kezdened segíteni másokon, nálad elesettebbeken.

2023. okt. 3. 02:40
 17/54 A kérdező kommentje:

nem tudom az okát, valszeg genetikai oka van, 6 éve vagyok depressziós.

amúgy miért pont mediterrán helyre utazzak el? utálom a meleget és a napfényt

2023. okt. 3. 02:50
 18/54 anonim ***** válasza:
60%

"utálom a meleget és a napfényt"

Ezért vagy depressziós +.

2023. okt. 3. 04:17
 19/54 anonim ***** válasza:
23%

Nincs ilyen,,hogy genetikai okokból depressziós valaki, ezt felejtsd el. Ha lenne ilyen, már egy 2-3 évesen látnád ennek jeleit egy kisgyermeken. Ellenben leghamarabb csak kora kamaszkorban jelenik meg, de ott is más jellemzokkel, mint a felnőtt kori depresszió. Ellenben lehet olyasmi a múltadban, amit a tudatos éned már elfelejtett, ellenben a tudattalanban nagyon is kifejti a hatását. Lehet szexuális energia le nem vezetése is az ok.

Hány éves voltál, mikor kezdődött? MEgelőzte ezt valamilyen negatív esemény?

Mediterrán országba nem csak nyáron lehet menni,hallottál erről?

Ha már a napfényt is utálod, az valóban elég súlyos tünet. Mutatja, hogy sötétben, láthatatlanul szeretnél maradni, elbujni a világ elől?

2023. okt. 3. 04:48
 20/54 anonim ***** válasza:
40%
Én 16 évesen éreztem először, úgy lenyomott mint semmi más. Utána jöttek a gondok. Boldog gyerek voltam, pedig sok szar volt körülöttem.
2023. okt. 3. 04:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!