Reménytelen vagyok, belefáradtam, meg akarom magam ölni. (?) 18f
Elegem van az egész életemből. Jelenleg anyámmal egy munkásszállón lakom, 18 évesen. Középiskolába járok, ezelőtt egy garzonba laktunk ami 20m² volt... Semmi privátszférám se volt egész életemben, anyám egy munkakerülő élősködő parazita, rajtam és az utánam lévő gyerektartásból és ezekből állandóan élősködőtt, kisemmizett.
Van szociális segítőm, pszichológusom, az előbbi fájdalmasan idióta, már bocsánat. A szobában, a házban állandóan büdös, mocsok, tahó emberek vannak, hangzavar van. Nyomor.
Érettségim biztos nem fog sikerülni (50% meglesz azért),nincs erőm tanulni, se semmi. Kifáradtam.
Az egész életemben semmi szeretet sem kaptam, sem suliban, sem sehol, kiskoromban sem, apám se volt.
Esetleg nincsenek nagyszüleid, egyéb rokonok, akik tudnának segíteni és oda költözhetnél?
Próbálj azért tanulni, amennyire csak tudsz. Valamilyen nyelvet nem beszélsz véletlen? A helyedbe megpróbálnék külföldi munkát keresni, (akár konyhai kisegítő első körben vagy tényleg bármi!) ahol biztosítják a szállást is és suli után egyből mennék! Ha nem megy a nyelv majd beletanulsz, hidd el! Talán ez lehet számodra az egyetlen kiugró ebből a helyzetből!
Nagyon sajnálom a helyzetedet, kitartás kívánok! Gondolj arra, hogy ennél már tényleg csak jobb lehet!
Ha otthon ennyire rossz akkor:
- elmész BÁRMELYIK multihoz (vagy akármilyen gyárba) és betanított munkával is megkeresel 200eFt nettót
- az első havi fizetésed után összeköltözöl valakivel és felesben fizetitek az albérletet
- közben estin leérettségizel
Köszönöm szépen a válaszokat.
12 évem meglesz, ha nem sikerül ősszel, de akkor rá kell fizetni. Ma nagyon mélyen voltam, picit összeszedtem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!