Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van kiút a boldogtalanságból?

Van kiút a boldogtalanságból?

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek. Az életem elmúlt 15 évében gyűlöltem minden napomat Saját magamat még régebb óta.

Megpróbáltam mindent ami az erőmből futotta de végleg elfáradtam és egyre inkább csak arra tudok gondolni, hogy véget érjen.

Más talált ilyen helyzetből kiutat?

2023. ápr. 13. 00:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Persze, van: Légy boldog! :D

Amúgy miket tettél, ami erődből futotta? Nagyon sok embertől hallom, hogy jajj, de rossz neki és mindent megtett. Aztán kiderül, hogy kb. semmit sem. És ilyenkor szokott ciki lenni a helyzet, ha esetleg megemlítem, hogy én miből jöttem és miken mentem át.

2023. ápr. 13. 00:41
 2/14 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm a választ.

Akkor adott a kérdés, hogy legyen valaki boldog aki nem tud?

Igazából nem értem kérdést. Egyrészt a szavahihetőségem megvan kérdőjelezve, hogy mit próbáltam megtenni a javulás érdekében. Másrészt most meséltem el mindazt amit az elmúlt 15 évben tettem? Annyit nem tudok ide leírni.

2023. ápr. 13. 08:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Ird meg privátban akkor
2023. ápr. 13. 11:37
 4/14 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan, ha gondolod. 29N
2023. ápr. 13. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Négyes, nekem is irhatsz
2023. ápr. 13. 18:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki választ de nem teljesen értem, hogy amikor leírtam, hogy ennyi mindent nem tudok leírni akkor miért mindenki azzal jön, hogy írjam meg privátban? Ez valami gúnyolódás amit nem értek?
2023. ápr. 14. 04:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A részemről nem gúnyolódás, nem is 15 évet várok, csupán beszélgetni gondoltam.
2023. ápr. 14. 17:51
 8/14 A kérdező kommentje:
#7 Ha tudsz valami megoldást szívesen veszem.
2023. ápr. 14. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

"Akkor adott a kérdés, hogy legyen valaki boldog aki nem tud?"

Kérdés, hogy nem tud vagy nem akar.

"Egyrészt a szavahihetőségem megvan kérdőjelezve, hogy mit próbáltam megtenni a javulás érdekében."

Tekintve, hogy minden ember hazudik, ez miért meglepő?

"Másrészt most meséltem el mindazt amit az elmúlt 15 évben tettem? Annyit nem tudok ide leírni."

Elég lenne csak 3 dolog. Viszont, többet mondott, hogy nem kezdtél semmit a válasszal.

2023. ápr. 16. 00:24
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 ilyenkor mi vezérel téged abban, hogy belerúgj abba aki a földön van?
2023. ápr. 16. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!