Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Boldogtalanság, hogyan lehet...

Boldogtalanság, hogyan lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán örülök csak dolgoknak.Gyorsan elmúlik az érzés akkor is mikor netán van okom az örömre.Nincs párom,sem gyerekem,sem barátaim.

2014. márc. 2. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Pszichológussal. Ismerős érzés egyébként, csak sajnos nekem nincs pénzem kezelésre, így marad a kötél.
2014. márc. 2. 18:06
 2/10 anonim válasza:

Ne ásd magad egyre mélyebbre azzal, hogy azon agyalsz, hogy nem vagyok boldog.

Találj elfoglaltságot, ami eltereli a gondolataidat, beszélgess emberekkel* (ez a legjobb talán), vagy nézz valamit, találj hobbit.

Alkoss valamit, nekem ez szokott segíteni (pl. zenélés).

*: ha nincsenek barátok, úgy persze nem egyszerű és én is tudom, ez milyen. Tudom ajánlani a rapid randit, ami már csak azért megéri, hogy emberekkel beszélhetsz és kikapcsolódsz, szerintem nagyon jó élmény. :)

2014. márc. 2. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Mikor nem dolgoztam,akkor az bántott,most mikor van munkám,akkor meg pl. munka után,jó lenne barátkozni,de nincs kivel.Most a munka miatt felborult az életritmusom és amit eddig csináltam szórakozásképp az már nem aktuális mire végzek.De mintha nem tudnék amúgy sem boldog lenni,nekem semmi sem jó.Pedig sokan sokmindennel kell,hogy szembenézzenek az életükben amik mellett az én dolgaim hülyeségek,szóval nincs is 'jogom' rinyálni . Szerintem egy hozzámillő társ lehet,hogy segítene,hogy boldogabb legyek,csak az,ha mástól függ a boldogságunk az annyira nem jó,mert ha megy az illető akkor viszi azt is.

Luise Hay You Can Heal Your Life ,van egy ilyen könyv,meg film,az nekem nem rossz,jól esett megnézni egypárszor.

2014. márc. 2. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:

# 2:

Rapid randi? Mesélj kérlek erről nekem is, mert érdekel. Mi az pontosan és mi a korhatár?

# 3:

Depressziós vagy, azért nincs kedved semmihez. Én is így vagyok vele és általában a napjaim nagy részét (ha nem dolgozok vagy egyetemmel kapcsolatos dolgot csinálok) netezéssel töltöm el. Eléggé rossz és nagyon nehéz, szinte lehetetlen segítség nélkül kitörni belőle...

2014. márc. 2. 19:04
 5/10 A kérdező kommentje:

Unom a netet is.

Régen olvastam,de mostanság az sem köt le.Imádok enni,de már a kaja sem hoz lázba,zabálok,csak nyelem az ételt,de nem esik jól,nem jó a közérzetem sem.Gondolom ez azért annyira nem nagy ritkaság.Gondolom,most csak megint rossz paszban vagyok,majd elmúlik.

2014. márc. 2. 19:13
 6/10 anonim válasza:

#2 vagyok :)

Rapid randi:

A lényeg az, hogy ideális esetben 7 lány és 7 fiú beszélgethet 7-7 percet, minden lány minden fiúval. A tényszerű dolgokhoz, szabályokhoz, rendezvény menetéhez legcélszerűbb, ha ezt elolvasod:

[link]

(Itt tudsz jelentkezni is, regisztráció után - telefonszámot meg kell adni!)

Itt két korcsoport van, 20-asok és 30-asok. De a Fehér Holló teaház is szervez rapid randit, ott flexibilisebb a csoportra osztás, lehet, hogy van idősebb korcsoport is. Bár az én korcsoportomban (21-25) még nem volt rendezvény december óta. :D

Személyes tapasztalat:

A Café Factory meg egész kellemes hely, az emeleti részen van a rendezvény és nincsenek mások.

A 7 perc elég relatív, hogy mire elég. Valamikor gyorsan elszalad, valamikor lassan telik el, esetenként kínos csendekkel (ha épp nincs ötlete egyik félek sem), de legtöbbször nagyon jókat lehet beszélgetni, viszonylag sok mindenről. Általában a foglalkozásról és a szabadidős tevékenységekről szoktak kérdezősködni, mert ezekből ki lehet indulni újabb kérdésekkel.

A szervezők nagyon jó fejek, kedvesek és ügyesen szervezik a dolgokat. Az elején/végén lehet velük is beszélgetni, meg a többi azonos nemű résztvevővel is, tehát barátságokat is lehet itt szerezni akár. :)

Nagyon jó, családias szokott lenni a hangulat.

Én tényleg jó szívvel tudom ajánlani, egy próbát biztosan megér. :) Én 3x voltam és jó élmény volt, annak ellenére, hogy nem nagyon volt találatom. :)

Ha van kérdés, szívesen válaszolok.

2014. márc. 2. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:

# 5:

Most ez lehet, hogy el fog múlni ideig óráig, de egyre gyakoribb lesz, aztán szinte konstanssá fog válni. Én is néha unom a netet, olyankor szokott a legrosszabb lenni.

2014. márc. 2. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:

# 6:

Köszi a választ. Én pont 26 vagyok. Egyszer lehet, hogy kipróbálok egy ilyent. A felhozatal milyen lányok terén?

2014. márc. 2. 19:43
 9/10 anonim válasza:

#2 és #6 vagyok, felhozatal:

Azt tapasztaltam, hogy fiúkból mindig több van, mint lányokból, szóval lehet számítani konkurenciára. A csajok többsége intelligens, nem dohányzó és dolgozik; kort tekintve nagyjából 23-26 körül lehetnek átlagban (picit tippelek, én nem szoktam rákérdezni). Plázacicák nincsenek, vannak picit kisminkeltek és szolidabbak is, mindannyian helyesek, kedvesek.

2014. márc. 2. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

# 9:

Még egyszer köszi a választ, lehet, hogy megpróbálok majd egy ilyent én is. :)

2014. márc. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!