Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Holnap megcsinálom, nincs más...

Holnap megcsinálom, nincs más megoldás?

Figyelt kérdés

Minden összedőlt körülöttem, megterveztem az öngyilkosságom, de félek megtenni...félek, hogy megbánom. De ha nem teszem meg minden ugyan úgy folytatódik tovább...az a szélmalomharc, ami évek óta megy. Voltál már ilyen helyzetben? Talán van kiút, de már nagyon kilátástalan minden.

20/L

2013. jún. 24. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Csak dumcsira van szükséged.

Egyébként: ez az egy dolog, amit utólag NEM fogsz megbánni. Már ha sikerül.

De valószínűleg az életedben a szélmalomharcon túl értelmes dolgokat is csinálhatnál, ezek fényében pedig lehet hogy korai még az öngyi.

2013. jún. 25. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha megteszed, azzal a világon semmit nem oldasz meg. Attól még minden marad a régi. Viszont akik igazán szeretnek, azoknak hatalmas gondokat okozol a hiányoddal. Illetve elmenekülsz egy gond elől, amire biztosan van más megoldás is, csak keresni kell. Mindenkinek van az életében olyan pont, amikor kész lenne feladni az életét, csak mert nehéz és nem akar szenvedni. Nekem is volt. De túléltem. Egyedül másztam ki az egészből, és itt vagyok. Még nincs vége, de nem adom fel, amíg boldog nem leszek teljesen.

Gondold át.

19/L

2013. jún. 25. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Uajjj milyen depresszió sugárzást tudtam volna erre írni..
2013. jún. 25. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez sem megoldás, mint ahogy az alkohol és a drogok sem. Ha nem sikerülne az öngyilkosság (mivel bizonytalan vagy nagyobb rá az esély, hogy nem tudod megtenni) és akár egy életre olyan állapotba kerülhetsz amiből többé nincs kiút. Nem tudom mi lehet az oka, hogy ilyenre gondoltál de mindenre van megoldás! Beszélgetned kellene valakivel és jobban éreznéd magad. Fogadni mernék, hogy már nagyon régen öntötted ki a lelked másnak, szóval itt az ideje. De ne tegyél sose olyat amit később esetleg megbánhatsz.
2013. jún. 25. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!