Alvászavarom van. Szerintetek beszedjem rá a gyógyszert (Frontin 0,25mg)? Vagy van más megoldás?
Hasonló okokból aludtam én is Frontinnal egy ideig. Nem tudom, hogy fizikai vagy pszichés okokból (esetleg mindkettő), de elég rendesen ráfüggtem. Először elég volt egy, aztán már kettő, volt, hogy három. Rossz volt a közérzetem, és ennek az állandó gyógyszerezésnek tudtam be a random izomfájdalmaimat is. Szépen, lassan csökkentettem az adagot, amíg el nem tudtam hagyni, ma már csak a kiemelten stresszes időkben segítem magam elaludni, de akkor is macskagyökérrel. Attól semmi bajom nem szokott lenni. A Frontinról egyébként én nem úgy tudom, hogy gyenge gyógyszer lenne. Érdekes volt, hogy bár gyakran emlékszem az álmaimra, de Frontinnal sosem emlékeztem, hogy álmodtam volna akármit is. Aztán, amikor egy nap kimaradt, és nem vettem be alváshoz, nagyon töményen szürreális álmaim voltak. Olyan volt, mintha egyben kijött volna minden, amit nem álmodtam meg addig.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!