Rivotril, vagy Frontin az "erősebb"?
Köszi a választ!
Ez érdekes, mert a frontint azért hagytuk abba, mert többször is többet vettem be belőle, mint kellett volna, erre felír egy még addiktívabbat.... oO
Azért undorító kérlek szépen, mert nem tudsz tőle magadról.
A frontintól sem, de az azért nem olyan brutális.
Azért mondom ezt, mert ehez képest a kábítószerek 90%-a cukorka. Gondolnád, hogy a nyugtató jobban kiforgat ön magadból, mint az ópiátok, a fű, a kokain vagy épp bármely más stimuláns?
Ezt nem mesélik az orvosok. Persze lehet kicsit túlzottan démonizálom a nyugtatókat, de 2-3x 2mg rivó már elég ahhoz, hogy napokig amnéziás legyél.
És tudod hány %-a a nyugtató fogyasztónak teszi ezt meg? Sok. Fele alsóhangon függővé válik, visszaélővé. Kb. negyede sose hagyja abba, vagy csak 5-10év múlva. Addiktív, és romboló. Epilepsziára oké, de minden másra van megoldás, és ez nem a gyógyszer.
Köszi a válaszodat!
Amúgy egyet értek veled, én is sokszor csak azért veszek be többet, hogy kicsit "kiüssem" magamat :S
Ha ezt csinálod akkor nem értel egyet velem. Nekem volt "szerencsém" sok droghoz, magyar viszonylatban sok félét kipróbáltam külföldön, és elmondom neked, hogy bár egyik sem érdemes a használatra, de a nyugtató a legpocsékabb, legundorítóbb, legaljasabb szemét amit valaha megkóstoltam.
Ha te egyet értel velem, akkor nem eszed meg!!!!!!
Egyet sem, nem hogy többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!