2 mg Xanax + 4-5 doboz sör mihez vezethet szerintetek?
Sok johoz nem
De nyugi, az epilepsziat mar egesz jol tudjak kezelni, nyugodtan szetverheted az idegrendszered:)
(második válaszoló vagyok)
Azt kihagytam, hogy ha abszolút nem vagy a xanaxhoz szokva akkor 2mg + alkohol kombónál már megvan az esélye a légzésleállásnak is és meghalhatsz ha nem segítenek rajtad.
Üzenném, hogy a fent említett adag semmi váratlannal nem szolgált és ezalatt érthetitek, hogy minden "megmaradt".
Azonban volt már szerencsém nagyobb dózisban keverni a dolgokat, na ott már az este vége blackout volt és nem, nem az alkohol okozta azt, egyértelműen.
Pont ellenkezőleg, kifejezetten, az átlag fogyasztásomnál -buli esetén, egyébként nem iszom rendszeresen- jóval több jutott akkor este belém és furcsamód majdhogynem semmi negatív hatását nem éreztem (ekkor már keveredett valamennyi Frontinnal is pedig) A problémát azzal okoztam, mikor hajnali 1-2 felé _máig sem tudom milyen_ elhatározásból bevágtam arcba még egy (talán) 0,5öt...na utána még olyan fél óra és off. Ez alapján az volt az a határdózis, ami már...hát...több volt a kelletnél.
Összességében -aki elolvasta a fenti eszét meg aki nem- annyit tudok javasolni, hogy bárminemű kísérletezés esetén mindenki teljes mértékben legyen vele tisztába, hogy nem csak a saját bőrét viszi vásárra, hiszen feltételezhetően vannak szerettei, stb. akik még számítanak rá.
SUM: Csak ésszel, !!mértékkel!! mindent lehet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!