Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a Frontinról áttérnék...

Ha a Frontinról áttérnék Rivotrilra az sokkal erősebb lenne?

Figyelt kérdés

A Frontin hatását szinte már alig érzem. Hogyan hatna a Rivotril ebben az esetben?

Én jelenleg 0.5 mg-os Frontint szedek napi 4-szer 1-et.

2013. jan. 25. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a Rivo alapból jobb gyógyszer. Próbáld meg.
2013. jan. 25. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Kedves Köpőlégy!

A frontinról a rivotrilra való áttérés nem simán elhatározás kérdése! A szakorvosoddal kellene megbeszélned.

2013. jan. 25. 20:45
 3/11 anonim válasza:
A Rivotrilhoz is hozzá lehet szokni. Kezdetben erősen érzed a hatását (nyugodtság, feszültségmentesség), de pár hónap vagy év alatt (attól függ, milyen dózisban szeded) megszűnik a hatása.
2013. febr. 11. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:

rivotril sokkal durvább, ne olyanoktól kérj tanácsot, akik rivotril függők

rivót adják pl kórházakban amikor agressziv lesz a beteg, frontint nem

de én egyiket se szeretem

2013. febr. 19. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
találkoztam rivotril elvonásos emberekkel, eléggé szenvednek
2013. febr. 19. 13:26
 6/11 Napsugar11 ***** válasza:

Igen, az sokkal erősebb. Mielőtt azonban bármit tennél, nézd meg a Pszichiátria - Halálipar című filmet: http://www.youtube.com/watch?v=E3lyaOXoiM8

Van egy ismerősöm, ő nagyon mélyre süllyedt, egyre rosszabb lett, egyre komolyabb gyógyszereket kapott, ami nemhogy segített volna, hanem csak egyre depressziósabb lett. Végül már a 4 fal között kellett élnie évekig, mert ön- és közveszélyes volt. Akkor döntötte el, hogy ez így nem mehet tovább és elkezdte keresni a kiutat. Talált egy alternatív gyógynövény tinktúrát, azóta abbahagyta a gyógyszereit.

Viszont nem ajánlom, hogy felügyelet nélkül áttérj, ha mégis azt az utat választod. Fontos hozzá, hogy jól határozzák meg az adagolást, ha egyáltalán van "jó" mennyiség...

A leszokás róla még durvább, és nagyon nagyon fokozatosan lehet csak. Ha egyáltalán sikerül. Szóval jobb, ha nem kezded el, és keresel egy alternatív utat.

2013. febr. 19. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
pszichoterápia jobb a szorongásra mint a gyógyszerek szedése
2013. febr. 19. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Az igaz.
2013. febr. 20. 10:27
 9/11 Napsugar11 ***** válasza:

A lelki dolgok felkutatása, és az önértékelés helyretétele nagyon fontos. Éreznie kell mindenkinek, hogy vannak még céljai az életben, egyáltalán van miért élnie. Mindenki saját maga határozza meg, hogy az, ami az életében a problémát okozza, ami elől menekül, az milyen érzelmi hatást vált ki. Ha valaki nem a problémára, hanem a megoldásra helyezi a hangsúlyt, már átkerült a fókusza, és képes megoldani mindent.

Nincsenek olyan dolgok, amiket az ember ne lenne képes megoldani, csak általában az újtól való félelem, és a saját önértékelésünk nem engedi.

Keresd meg az életcélodat, mi az, ami boldoggá tesz, és nem fog kelleni semmilyen gyógyszer. Onnantól nem az a lényeg, hogy melyik az erősebb, amelyik jobban segít abban, hogy elfedje a valódi okot.

Ha mindenképpen kiegészítőre van szükséged ehhez, akkor pedig sokkal inkább az alternatív medicinában kellene gondolkodni, ami egy kapaszkodót jelenthet az úton. Több módszer is van, ha segítség kell ebben, mert nem találod, igyekszem ajánlani valakit, aki segíthet.

2013. febr. 21. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves Napsugár! Nekem is írd meg az alternatív lehetőségeket. Köszönöm.
2013. febr. 22. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!