Pánikbeteg vagyok, és az orvosom egy éve átállított a xanaxról rivotrilra. Nektek milyen gyógyszer vált be? Szédelgés, bizonytalanság ellen mit tesztek?
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Közben voltam megint az orvosnál, és megpróbáltam meggyőzni, hogy a Xanax sokkal jobb lenne, mert nem vagyok tőle álmos, de valami miatt ragaszkodik a rivotrilhoz. Egyébként elvileg reggel-este 0,5 mg-ot szedek belőle, de ha érzem, hogy rosszul leszek, akkor még beveszek, megelőzendő a pánikrohamot. Na és pont erre nem jó, mert nekem a szédüléses típusú pánikbetegségre sztem pont nem tesz jót egy olyan gyógyszerm, ami leüt, mert csak tovább növeli a bizonytalanság érzetet. Egyébként régen már nagyon sok xanaxot szedtem, mielőtt ehhez a dokihoz kezdtem járni már napi 3 mg retard, és délben 1,5 mg sima xanax volt az átlag adagom. Ezért akarta abbahagyatni velem, ami sikertült is, egy évig nem szedtem, de most, hogy megint rosszabbul vagyok úgy érzem, hogy az segítene, persze nem ilyen brutál adagban. Most írt antidepresszánst is, nem tudom a nevét, majd megnézem, vmi új fajta. Azt négy hete szedem, tényleg segít, de máris abba akarja hagyatni. Én elhiszem, hogy nem megoldás a gyógyszer, de ha nem tudok normálisan élni, dolgozni, az sem. Egy hétig olyan rosszul voltam, hogy nem tudtam kimenni a lakásból, pedig nem vagyok olyan típus, aki könnyen feladja, de még az ágyban fekve is szédültem. Egyszerűen borzalmas volt, nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!