Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan legális gyógyszer...

Van olyan legális gyógyszer amitől, ha pár órára is de felszabadult, boldog lehetek és nevethetek?

Figyelt kérdés
A rossz körülmények ellenére is.
2011. okt. 29. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha pszichiáter felír antidepresszánst, de jobb elkerülni ezt, pláne ha betépni akarsz esetlegesen.
2011. okt. 29. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
nincs!
2011. okt. 29. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:

olyan nincs amitől nevetni fogsz. legalábbis magyarországon még illegális a fű.

a nyugtatók ellazítanak, nyilván legálisak, de vénykötelesek.

2011. okt. 29. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
37%
Gyógyszer nincs, legális gyógymód van. Párkapcsolat. De hogy arra hol/hogyan lehet szert tenni, azt én is szeretném tudni.
2011. okt. 29. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokan az alkoholt használják erre a célra.

A párkapcsolat szvsz nem garantálja a felszabadult, boldog perceket..

2011. okt. 29. 19:28
 6/14 A kérdező kommentje:

Az alkohol jó lenne, ha nem lenne annyi negatív hatása.

Valaki itt említett egy altató tablettát, de nem dudta a nevét. Azt mondta az boldogságot okozott, és nevetőgörcsi lettek.

2011. okt. 29. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerinted az antidepresszánsnak, nyugtatónak, altatónak nincs negatív hatása?

Ha belegondolsz, akármilyen szer, ami pár órára felszabadulttá, boldoggá tesz, sőt, nevetőgörcsöket okoz, annak vélhetően van káros hatása is.

2011. okt. 29. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Mivel pont ma kaptam egy privátot egy régebbi kérdésből idézve, hogy milyen altató volt amit egyszer kaptam, így feltételezem rám gondoltál...

A gyógyszer nevét tudom, és kórházban kaptam, felírni meg csak úgy nem fogják neked, én is azért kaptam, mert fájdalmaim voltak, és nem tudtam tőlük aludni.

De mellé az, hogy egyénileg RÁM úgy hatott, hogy röhögőgörcsöt kaptam, az nem számít, mert rám minden igy hat, az alkohol, az altatók... Nem vagy vele kisegítve. És látom csak pont a lényege nem ért el a céljáig, azt, hogy kb 5 percre emlékszem az egész esetről, és nem akartam röhögni, de a gyógyzser így hatott rám, az meg idegesített, hogy nem tudom abbahagyni. Aztán összehordtam minden hülyeséget, legéettem magam csomó ember előtt bent, és még csak nem is emlékeztem rá, másnap úgy mondták nekem...

De attól még tartom, hogy nem ártana meg neked egy pszichiáter ha ilyenekkel akarsz szórakozni, mert amúgy nem szórakoztató cseppet sem. Engem nagyon kikészített, hogy elvesztettem akkor a kontrollt.

2011. okt. 29. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen gyógyszer.

Az alkohol vagy a kábítószer pedig olyan, hogy lehet, hogy pár percre vagy órára "felszabadít", de ezt később kamatostul kell visszafizetned. Pl. aki depressziós, az ha iszik, utána több napig súlyosan levertté válhat.

A boldogságot, de még az egyszerű vidámságot sem lehet tablettával előidézni. Többet segít, ha alszol egy nagyot, friss levegőt szívsz, mozogsz egy keveset, hallgatsz valami jó zenét, beszélgetsz egy közeli barátoddal stb.

A rossz körülményeket pedig vagy meg kell oldani, vagy ha ezt nem lehet, akkor meg kell változtatni a célokat, ami átértékeli a helyzetet.

2011. okt. 30. 01:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! Remélem lesz jobb is mint ami most van. Én reménykedek.
2011. okt. 30. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!