A rexetin tényleg jó és hatásos gyogyszer?
Pánikbetegségre kaptam 0,25mg frontinnal.3xfelet kell a frontinbol,és 1 egész reggel a rexetinböl.41/L
minden tapasztalatra szükségem van,mert félek ezektöl a gyógyszerektöl..köszönöm
Hmm. Kidobtam a dobozát de ez a rexetin filmtabletta gondolom. Na én is szedtem 1 hónapig, 1 doboz volt. Lefekvés előtt. Hát őszintén semmit se használt, csak később fájt tőle a fejem de *urvára.
Egyébként annyira írta fel hogy beszélgettünk komoly 6 percet, mondtam hogy túl öntudatos vagyok meg folyton jár az agyam.
Na szóval ezek után kidobtam a francba a maradék 2-őt ami még volt, csak dobozt megtartottam hogy emlékezzek erre a szarra, ha kéne. Azért is próbáltam ki mert elvoltam keseredve gondoltam, na majd meglátjuk a nagy gyógyszerek mit tudnak,, hát ez nem sokat.
Lehet nálad másképp lenne, de szerintem nem jó. Remélem jobban leszel gyógyszer nélkül.
Hát remélem nem!!!??
vagy igen????irjatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!