Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Várok véleményeket a Rudotelrő...

Várok véleményeket a Rudotelről és a Frontinról! E kettő valamelyikére gondoltam mert sokszor nehézlégzésem van szorongásos zavar miatt! (orvosi megállapítás! ) ilyenkor melyik segít?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt úgyis csak orvos tudja megállapítani..Én nem ajánlom, bár én csak a Frontint szedtem egy ideig, de rá lehet szokni...nem jó...és ráadásul az ígért kedélyjavító hatást sem éltem át, sőt inkább pont az ellenkezőjét...elaludni, pedig csak úgy tudtam, hogy ha bevettem...egyértelműen függőséget okoz...Az összes nyugtató, és antidepresszáns, akármilyen kis adag is...

Próbáld saját magad megnyugtatni, vagy vannak homeopátiás szerek...Nekem hasonló jellegű problémám van, néha előjön, de ne szedj rá gyógyszert..

2008. dec. 4. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én pánikbeteg vagyok,és tapasztalatból írok.A frontin nekem nagyon sokat segít amikor szorongok beveszek egy 0,25 belöle és jobban érzem magam.
2008. dec. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!