Napi 2x 0.5 rivotrilt, és napi 1x 20mg rexetint szedek. Évek óta. Nagy bajom lenne, ha innék néha-néha egy pohár bort, vagy egy üveg sört?
2012. ápr. 22. 21:27
1/6 anonim válasza:
elvileg nem szabad, én olyankor inkább kihagyom a gyógyszert
egyszer kérdeztem egy orvostól is, aki azt mondta néha (mondjuk ha valami különleges alkalom van, de max 1-2 havonta) belefér
2012. ápr. 22. 21:34
2/6 anonim válasza:
Olvassátok el akár az egyik, akár a másik gyógyszer használati utasítását. Ha csak egy szóval is javallja a szedés ideje alatt az alkohol fogyasztását, akkor nyugodtan lehet inni. Az antidepresszáns hatásmechanizmusának a lényege, a minden nap, azonos időben való beszedés. Már kihagyni sem javallt, hát még helyette alkoholt inni. De hát mindenki a saját sorsa kovácsa. Utólag majd lehet mondani, hogy szar a gyógyszer, rossz az orvos, stb.
2012. ápr. 22. 22:24
3/6 anonim válasza:
talán igaz lehet, de ahogy a kérdező és én, 1. hsz ,is évek óta ezeken a sz.aarságokon élünk, nem hinném, hogy egyszercsak hirtelen valami gyökeres javulás fog kialakulni, akár betartunk mindent szabályt, akár nem
elvileg ezek a gyógyszerek 2-3 héten belül hatnak és úgy tudom nem is ajánlott egy évnél tovább szedni, mert ha addig nem használt, akkor már nem valószínű hogy fog (ejnye dr bácsik!, akkor mért szedik mégis annyian évtizedekig??)
2012. ápr. 22. 22:51
4/6 anonim válasza:
Higgy az orvosodban, és akarj is meggyógyulni. Szedd be a gyógyszereidet a rendelés szerint. Kerüld azokat az élethelyzeteket, amik a betegségedet okozták. Ha lehet, ne igyál, ne dohányozzál, sportolj. Ne hízz el. Ezek közül természetesen lehet bármit elhagyni, elnagyolni. Aztán az eredmény magától fog beszélni.
2012. ápr. 23. 15:49
5/6 anonim válasza:
utolsó hozzászólót nem teljesen érzem elég zürzavaros. az ilyen gyógyszer mi is rexi,2 évig szedtem,20kilót is hiztam töle, nemhogy jobban lettem volna töle hanem még rosszabb is volt...azért nem érdemes rájuk piálni mert olyan érzésed lesz mintha le lennél szedálva (tyutyu) és valamiért elnyomja az érzést hogy ne igyál többet..furcsa én tulkaptam egyszer 3 üveg bort ittam meg de csak aluttam jó sokáig és kész (de akkor illuminált állapotomba is volt mindegyis) a lényeg hogy ihatsz rá de nagyon mértékesen. de ahogy látom neked valami pánikbetegséged lehet,ezt a kombót általában arra irják
2012. ápr. 24. 01:50
6/6 anonim válasza:
"az ilyen gyógyszer mi is rexi,"
Az utolsó hozzászólót nem értem, zűrzavaros, ékezetet nem használ, iszik a gyógyszerre, hízik, mint malac, panaszkodik mint fürdős. A doki a nőknek a pszichiátrián a "hízás" kérdésükre elmondta, hogy a gyógyszer nem hizlal, hanem a zaba. De nem hallgattak rá. Folytatták tovább, cigiztek, meg sírtak. És maradtak a régiben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!