Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire gáz, ha egyedül iszom?

Mennyire gáz, ha egyedül iszom?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok totál befordulva, kikészülve az egész heti munkától, nagy a nyomás. tök egyedül vagyok, szívesen lennék társasággal de ma valahogy nem jött össze semmiféle kimozdulás. és volt egy üveg borom. kibontottam, a második pohárnál tartok. Nem szoktam egyedül inni. Gáz, ha most iszom?

2012. márc. 30. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
"Igyál Margit. Ökör iszik magában." - Besenyő Pista bá :D
2012. márc. 30. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az a gáz, hogy egy üveg borból áll a piakészleted. Nem gondolsz a jövőre? Mi lesz veled egy fél óra múlva?
2012. márc. 30. 19:58
 3/6 anonim válasza:
89%
Ez attól függ, ha nem rendszeresen csinálod szerintem belefér. De természetesen jobb volna társaságban. Ha ez az első alkalom és nem lesz több vagy csak nagyon ritkán akkor nyugodtan. Csak ne legyen belőle rendszer. Így legalább jót alszol majd ma este. :)
2012. márc. 30. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösssssziiii ettöl most jobban erzem magam :D
2012. márc. 30. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Te dolgod, nem elítélendő, főleg nem pár pohár.

Én is ittam régebben otthon egyedül, csak aztán elfajult durva zugivássá a dolog...Hála az égnek, csak pár évig tartott. De gondolom Te nem csinálsz ebből rendszert.

2012. márc. 30. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem rendszer. de fel fogom tölteni az italkészleteket, ahogy az egyik elözö hozzászóló javasolta :)
2012. márc. 30. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!