Egyedül érzem magam. Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Akár egy beszélgető partner is jó lenne, akinek elmondhatom a minden napjaim történéseit. 18f2012. jan. 28. 08:25
1/3 anonim válasza:
Én is épp ugyanezt érzem :S. Vannak körülöttem emberek,de nincs kivel beszélgetnem,új helyre költöztem és olyan rossz itt.
Gondolom,biztos vannak barátaid. Velük nem tudsz beszélgetni? Szülők? V testvér? Vagy csak egyszerűen zárkózott vagy?
2/3 anonim válasza:
hát... detto. bár nekem van barátnőm, meg minden...de ugyérzem, sorra fordulnak el tőlem az emberek, veszitek nap mint nap a tekintélyemből, csakmert vannak kikötéseim, hogy nem használok ilyen-olyan drogokat...ezért kezdtem el játszani neten. mások ellen. és ott beszélgetni is tudok velük, meg játszok is. meg még fel is fedezek, és okosodok. 4in 1. ezzel tolom: Unreal Tournament 1999. én megvettem eredetibe. ha neked is megvan;62.113.196.10:7777 várlak ezen a szerveren. Üdv,és kitartást! máris akadnak barátaid! Chocky, 20/F.
3/3 anonim válasza:
ha úgy van akkor én szívesen beszélgetek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!