Az alkoholizmus miatt van ez?
Anyám egy alkoholista ribanc, nem képes féken tartani magát. Ha nincs piája, olyan, mint egy 10 éves kislány, nyalja az apám seggét és mosolyogva, meglepődve néz mindenkire nagy szemekkel.
Ha viszont megkapja a napi 1-2 liter boradagját, mintha egy másik személyiséget öltene magára. Magabiztos lesz, nem ismer se istent se embert, se félelmet. Ha pedig szóba kerül a józan állapota, miután már lecsúszott neki 1-2 deci, nagyon vadul elkezdi védeni a személyiségét. Nem is ivott, nem is játszotta meg magát előző nap, nem is volt olyan amilyen, csak a család képzeli ezeket be. A legrosszabb az egészben, hogy agresszív lesz ittasan, és mindenkit piszkál.
Ez van minden héten-kéthetente. Néha odamennék és úgy szájbakurnám egy baseballütővel, hogy szilánkosra törne az állkapcsa. De nem tehetem, mert az anyám. Ezt már nem bírom idegileg.
Semmit sem tudok emiatt tenni, csak benyelni ezeket, az apám veszi neki a piát, de ő is próbálja visszatartani. Ha nem kap, pénzt lop, vagy mást, de mindenképpen megszerzi. És képtelen elismerni, hogy beteg. KÉPTELEN. Komolyan, mint egy igazi pszichopata; semmit sem csinál kedvességből. Kivéve, ha úgy érzi, hogy az kedvezően hatna a szeszmegszerzésére.
Ja, és már alig emlékszik a dolgokra. Egyre romlik a memóriája.
Any advice?
Vele nem tudsz mit kezdeni. Menekülj el otthonról.
Menj pszichológushoz, ha tudsz, segíthet a feldolgozásban.
mikor kocsmába dolgoztam akkor láttam sok ilyen embert
férjem nagyanyja "csak" erős dohányos volt és mindenkinek magyarázta hogy neki külön jót tesz a napi 3 doboz cigi
a menekülés otthonról nagyban függ attól, hogy hány éves vagy
szerintem meg faterodnak kéne sokkal határozottabbnak lenni, cselekvőképtelenné nyilváníttatni, és elvonóra vitetni
kíváncsi vagyok a fejleményekre, sok sikert kívánok neked és türelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!