Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik jobb a Frontin, a...

Melyik jobb a Frontin, a Rivotril vagy ne kísérletezzek orvos?

Figyelt kérdés

1 hete szedem a 0,5-ös frontin negyedét szorongásra,pánikra, de semmit nem használ. Már nem is álmosít hozzászoktam,de olyan mintha nem is szedném. Ha felet veszek be akkor se jobb se nyugodtabb nem vagyok,se nem használ.

Anyámék orvosok de kardiológia,de azért általános orvosláshoz értenek,azt mondták szedjem inkább a rivotrilt 0,5 felét.

Most nem baj ha 1 hét után mást szedek holnaptól?

Vagy kérjek időpontot inkább pszichiáternél? Csak az a baj akihez jártam 11 ezer ft 1 óra, ha meg újat keresek aki olcsóbb annak meg mesélhetek újra előlről mindent.

Pszichiáter anno rivot írt fel negyedet naponta meg negyed cipralexet,ennek 2 éve.

Akkor nem szedtem mert nem akartam rászokni, terápiára meg nem volt pénzem.

De már 3 éve küzdök erős pánikkal és gyógynövények,homeopátia nem segít,ezért akarok gyógyszert szedni.

Csak csalódott vagyok frontin miatt,szerintetek rivotril jobb lesz? Jobban szorongásra van kitalálva?

2013. máj. 21. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Van akinek az egyik válik be, van akinek a másik. A Rivotril erősebb.
2013. máj. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!