Ezek gyógyszermegvonási tünetek?
Nem értem!
Úgy szoktattak le a frontinról, hogy helyette rivotrilt adtak?
Egy-egy gyógyszert úgymond 'ki lehet ütni' egy másikkal. Ez egy bevált, régi módszer.
A Rivotril szedését, adagolását SZIGORÚAN be kell tartani, főleg ha nagyobb adagban kapja az ember. 2 milligram nagy mennyiségnek számít, ezzel nagyon csínján kell bánni.
Ha "csak" hányinger, fejfájás, nem feltétlenül a Rivotril elvonási tünetei lehetnek.( Biztos vagyok benne, hogy nem azok.)Az alapbetegségtől, vizsgaidőszaktól lehet inkább.
Általában véve folyamatosan kell az orvossal konzultálni.
"Mostanában a 2mg-os Rivotrilból este beveszek néhányat, mert közeledik a vizsgám, meg a szakdoli leadásának határideje, de azért nem mindennap szedem"
Én is a sok frontíntól voltam rosszul, annyira, hogy kórházba is kerültem. Ott egyszerűen elvették a frontint, és kaptam helyette rivotrilt. A sok frontin helyett mindössze egyetlen 0,5 mg-os rivót. Semmi gondot nem okozott ez az átállás. De ezt, amit te csinálsz, hogy a 2 mg osból néhány darab, másnap meg semmi, ezt nem hiszem, hogy orvos így ajánlja. Ez a gyógyszerezésnek már olyan magasiskolája, amit itt a gyk-n még észrevételezni esm tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!