Van itt olyan hölgy, aki szorongással és/vagy agorafóbiával küzd és még is gyermeket vállalt? Mik a tapasztalatok? Tünetek enyhültek, vagy teljesen megszűntek? Hogy alakultak a dolgok a várandósság közben és után?
Párommal mi is nagyon szeretnénk.
De nagyon félek,szinte ki sem mozdulok itthonról.Félek,mi lesz,hogy megyek majd dokihoz a vizsgálatokra,na meg h mi lesz azután hogy megszületne a pici?Tudnám rendesen nevelni?
Párom nyugtatgat,hogy minden rendben lesz ő ki tart mellettem és segít,de akkor is bennem van ez a szorongás és félelem! :(
Helló.
Állapotom változó.Gyógyszert nem akarok szedni egyszer már voltam dokinál kipróbáltuk szinte az összeset,de csak még jobban tönkretettek!
Mostanság kezdtünk ráállni komolyabban a baba dologra eddig még sikertelenül. :(
18.ára nem várom,hát nagyon bízunk benne,de ha mégsem jönne össze jöhet a kivizsgáltatás mindkettőnk részéről.
És nálatok mi a helyzet?Baba?Gyógyulás?
Szép napot.Csak Pozitívan! :)
A fóbiák (kivéve szociális fóbia) könnyen, gyorsan gyógyíthatók. Talán a gyermek szempontjából jobb lenne, ha lelkileg egészségesen vállalnád.
10 évig szorongtam, az ilyen típusú dolgokat egy klassz pszichológussal kell mielőbb rendbe hozni. Nem gyógyszerrel, terápiával. A szorongás egy tünet, nem olyan, hogy huss, eltűnik. A gyógyszer is csak tüneti kezelés, ezért is nem pszichiáterrel kezdünk. Esélyes, hogy amíg más foglalja le a lelked, addig kissé háttérbe kerül, de eltűnni véglegesen nem fog. Ezt tapasztaltam is, tanultam is.
Ha te szorongsz, azt amúgy a pici is érzi. Én akkor vállaltam babát, amikor már nagyon a terápia végén jártunk, iszonyú ritkán jött elő, pláne a terhességem alatt. Mindig reagált rá a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!