Menzesz előtti pánikroham? Mit lehet ellen tenni? Az lehet egyébként, hogy csak néhány nappal (ált 1-2 nap) megjövetel előtt jelentkeznek a tünetek? Elájulok érzés, magas vérnyomás stb. )
Hmm ezt majd kipróbálom :).
Sajna amúgy is vannak pszichés gondjaim, generalizált szorongás meg ilyenek, de ez a pánik dolog új, és rémisztő :(.
Látom, hogy elég összetett helyzetben vagy így, hogy generalizált szorongás és még PMS szerű tünetek is. Szerintem kereshetnél egy szakmebert, aki segít neked: egyrészt a generalizált szorongással kapcsolatban, másrészt meg a pánikroham miatt.
Nekem amikor ilyen szorongásos gondjaim voltak, Szokolai Árpád nevű pszichológushoz jártam, és nagyon sokat segített. Szerintem neked is jót tenne, ha megkeresnéd.
Latom régi a kerdés de remelem olvasod.
Megoldodott a problemàd? Sajnos nekem is hasonlo van.Rengeteg fele vizsgalaton tul vagyok.Meg hormonokat is néztek. Nemtalaltak semmit.
Nekem mensi elott 2hettel mar kezdődik.naprol napra megy fel a vernyomasom.Mensi 3 .napjan van hogy 180/110 !
Mellette panikrohamszerű erzesek.olyan depi hogy nem birok kimozdulni,stb...
Maskor meg tök jol vagyok.Orvosok csak hummognek.Mar nem tudom mit csinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!