Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem vagyok biztonságban, mikor társaságban vagyok, vagy ha csak enyhén bulihangulat van? Hogyan lehet ezt az érzést kiiktatni?

Figyelt kérdés
Szeretnék már normális életet élni, de nem érzem magam biztonságban, ha társaságban vagyok, mert leomlik a belső, stabil világom. Ilyenkor szorongok, és egyszerűen nem tudom átadni magam semminek. Pedig szeretném, ha simán menne, és ki tudnék kapcsolódni egy kicsit... 22/L
2013. jún. 13. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon aprólékosan figyeld meg, (szinte minden érzékszerveddel külön-külön) hogy hogy melyik tényező az, amelyik leginkább zavar? Ha megállapítottad, képzeld el, milyennek kellene lenni, hogy ne zavarjon.

Nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo

2013. jún. 14. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló cipőben...

Miért szorongsz?

Miért nem tudsz ellazulni?

Ha ezeket meg tudod oldani akkor már többé semmi baj nem lesz.

Én sokáig szorongtam, elég nehéz volt kijönni belőle, egy idő után bele kell sz*rni az egészbe, nem törődni semmivel, meg senkivel aztán minden jobb lesz.

2013. jún. 14. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!